Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2023. Június 30. 09:15, péntek | Helyi

Különleges kedvezményt ad a MÁV és a GYSEV a Győrkőcfesztiválra utazóknak

Különleges kedvezményt ad a MÁV és a GYSEV a Győrkőcfesztiválra utazóknak

A MÁV-START és a GYSEV díjmentes hazautazást biztosít Győrből június 30. és július 2. között a Győrkőcfesztiválon részt vevő gyerekeknek.

A 14 év alatti gyerkőcöknek a győri vasútállomásról a visszaút ingyenes, amennyiben odaútra megváltották a vasúti menetjegyet és érvényes karszalagjuk van a rendezvényen való részvételről, és azokat be tudják mutatni.

Győrből, az ingyenes visszautazáshoz fontos, hogy a rendezvényen karszalagot kell kérni, a díjmentes hazaút csak a karszalag és a gyermek odaúti menetjegyének együttes felmutatásával lehetséges. A szülők, kísérők a nekik járó kedvezménnyel (pl. családi, nagycsaládos vagy nyugdíjas kedvezménnyel) utazhatnak. A hazautazást legkésőbb július 3-án éjfélig be kell fejezni.

A kedvezmény csak másodosztályú utazásra használható fel, első kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe vett vonat típusának megfelelő felárat meg kell fizetni. A karszalag vagy az odaúti jegy hiánya esetén a jegyvizsgáló felszámítja a gyermek saját kedvezményének megfelelő menetdíjat pótdíj nélkül.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 09:10, vasárnap | Helyi

Jó tanács a leendő egyetemistának: ha megvan az albérlet, azonnal csapjon le rá!

A tévhit ellenére nem az egyetemi ponthatárhúzás után nő meg hirtelen a kereslet az albérletpiacon. Győri ingatlanközvetítőt kérdeztünk: Elkéstünk már az albérletkereséssel?

2024. Július 14. 08:11, vasárnap | Helyi

Borlovagok is gyűjtik az adományokat

Fröccs, finom falatok, koncertek, jótékonykodás: erről szól a Győri Rotary Fröccsnapok.

2024. Július 14. 07:09, vasárnap | Helyi

Olvasónk kapott választ Hugoo-ra

Az egyik győri Facebook-csoportban párbeszéd kezdődött arról, hogy az EYOF-kabalafigura, Hugoo hova tűnt, illetve a mostani formájában hiányzik-e még győrieknek.

2024. Július 13. 09:13, szombat | Helyi

Hőgutát is okozhat a tartós káníkula

Nem enged szorításából a kánikula. A legtöbb embert megviseli a tartós hőhullám, és ha nem védekezünk a meleg ellen, a szervezet a legváltozatosabb módon jelezheti, hogy valami nincs rendben.