Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 15. 07:30, csütörtök | Külföld

Különleges növényhotel nyílik Londonban

Különleges növényhotel nyílik Londonban

Ezután ugyanis nem kell aggódnod azért, hogy a szomszédasszony gondosan locsolja-e őket. Legalábbis Londonban: itt nyílik meg a világ első szoba- és balkonnövényekkel foglalkozó szállodája, a a Patch Plant Hotel.

Eddig csak kutyáink, cicáink és más állatkáink gondozásában segítettek speciális szolgálatok, újabban azonban már szeretett növényeink ellátásában is segítséget kapunk.

A Battersea-ban található Patch Plant Hotel kérésünkre elszállítja virágainkat, egyben garantálja, hogy a legmagasabb színvonalú gondozásban részesülnek majd a nyaralásunk alatt.

Aki igénybe veszi a növényhotelt, azt előzőleg megkérik, meséljen zöld kedvence sajátos tulajdonságairól, azaz mutassa be annak „személyiségét”, hogy az tényleg a legmegfelelőbb ellátást kapja, a locsolás gyakoriságától a tápoldat adagolásáig, az árnyékos vagy napos helyen való elhelyezésig. Az igények ugyanis igen különbözőek lehetnek, a muskátliktól a kaktuszokig vagy az orchideákig.

Csak annyit kell tenni a nyaralás előtt álló növénygazdinak, hogy megadja, hány virágot bíz a szállodára és mettől meddig.

„Régen sok probléma adódott abból, hogy rokonaink, barátaink nem kellőképpen öntözték virágainkat, amiből aztán számos konfliktus származott, és csalódás lett a vége” – nyilatkozta Rose Grower, a speciális hotel igazgatója. Ez a szálloda tehát nem csak a növényeinket, de emberi kapcsolatainkat is megmenti – tette hozzá.

A Patch Plant Hotel 100 szobával rendelkezik, és ami ezúttal különösen fontos, különféle fényviszonyokkal, így mindenféle növény ebbéli igényét ki tudják elégíteni.

Forrás: turizmus.com

Fotó: patchplants.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.