Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Hírek

2019. Augusztus 15. 07:30, csütörtök | Külföld

Különleges növényhotel nyílik Londonban

Különleges növényhotel nyílik Londonban

Ezután ugyanis nem kell aggódnod azért, hogy a szomszédasszony gondosan locsolja-e őket. Legalábbis Londonban: itt nyílik meg a világ első szoba- és balkonnövényekkel foglalkozó szállodája, a a Patch Plant Hotel.

Eddig csak kutyáink, cicáink és más állatkáink gondozásában segítettek speciális szolgálatok, újabban azonban már szeretett növényeink ellátásában is segítséget kapunk.

A Battersea-ban található Patch Plant Hotel kérésünkre elszállítja virágainkat, egyben garantálja, hogy a legmagasabb színvonalú gondozásban részesülnek majd a nyaralásunk alatt.

Aki igénybe veszi a növényhotelt, azt előzőleg megkérik, meséljen zöld kedvence sajátos tulajdonságairól, azaz mutassa be annak „személyiségét”, hogy az tényleg a legmegfelelőbb ellátást kapja, a locsolás gyakoriságától a tápoldat adagolásáig, az árnyékos vagy napos helyen való elhelyezésig. Az igények ugyanis igen különbözőek lehetnek, a muskátliktól a kaktuszokig vagy az orchideákig.

Csak annyit kell tenni a nyaralás előtt álló növénygazdinak, hogy megadja, hány virágot bíz a szállodára és mettől meddig.

„Régen sok probléma adódott abból, hogy rokonaink, barátaink nem kellőképpen öntözték virágainkat, amiből aztán számos konfliktus származott, és csalódás lett a vége” – nyilatkozta Rose Grower, a speciális hotel igazgatója. Ez a szálloda tehát nem csak a növényeinket, de emberi kapcsolatainkat is megmenti – tette hozzá.

A Patch Plant Hotel 100 szobával rendelkezik, és ami ezúttal különösen fontos, különféle fényviszonyokkal, így mindenféle növény ebbéli igényét ki tudják elégíteni.

Forrás: turizmus.com

Fotó: patchplants.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 22. 15:20, csütörtök | Külföld

Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokat buktattak le a rendőrök

A connecticuti természetvédelmi terület kedvelt célpont a csoportos szeretkezés rajongói körében.

2019. Augusztus 22. 15:05, csütörtök | Külföld

Váratlan fordulat az autópiacon: együttműködik az Audi, a BMW és a Mercedes

A BMW és a Daimler már partner önvezető technológiák fejlesztésében, most az Audi is csatlakozik riválisaihoz.

2019. Augusztus 22. 13:27, csütörtök | Külföld

Rövidített munkaidő bevezetésére készül a Schaeffler egy németországi üzemben

Rövidített munkaidő bevezetésére készül a Schaeffler német autóipari beszállító cég egy hazai üzemében az ágazat egészére jellemző hullámvölgy miatt - írta csütörtökön a Handelsblatt című üzleti lap.

2019. Augusztus 22. 09:45, csütörtök | Külföld

Épül az üzem, ahol bio alapanyagból készül a repülőgépek üzemanyaga

Közösen építi meg a Shell, a British Airways és a Velocys azt a hatalmas üzemet, amelyben háztartási hulladékokból fogják előállítani a repülőgépek üzemanyagát.