Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2020. Február 03. 13:00, hétfő | Bulvár

Különleges részekkel jön a Frédi és Béni folytatása

Különleges részekkel jön a Frédi és Béni folytatása

Február 29-én jön a Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki folytatása, melyben nagy hangsúlyt kap Enikő és Benő karaktere is.

Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki spinoffja a Boomerang csatornán mutatkozik be itthon. A Subi-dubi dínókban Kovakövi Frédi és Vilma lánya, Enikő, valamint Kavicsi Béni és Irma fia, Benő a főszereplők. Bár a két legjobb barát a modern kőkori civilizáció szülöttei, minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a várost körülvevő vadonban lehessenek, ahol annyiféle kaland várja őket, ahányfélék az ott élő őshüllők.

A régi, megszokott rajzfilmekhez képest változtak a szereplők, mindenki maga döntse el, melyik volt a jobb, szerethetőbb.

A leírás szerint Enikő neves tudós és feltaláló szeretne lenni, és ezért legszívesebben érdekes dinoszauruszokat és kőzettani rendellenességeket tanulmányoz.Enikő és Benő kissé lökött, hűséges dinoszaurusztársukkal, Dínóval fedezik fel a vadont, s eközben új barátokat szereznek, és új ellenfelekkel küzdenek meg. Izgalmas kalandokba keverednek, amelyek újabb és újabb tanulságul szolgálnak az életről és a barátságról - áll a szövegben.

Forrás: origo..hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.