Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Június 20. 18:00, szerda | PR
Forrás: PIKTOR KFT

Kültéri hűtőberendezés – segítség a kánikulában

Kültéri hűtőberendezés – segítség a kánikulában

Kánikulában is élvezhetővé teheti a teraszt, vagy az erkélyt kültéri hűtőberendezések segítségével. A rendszer már Győrben is elérhető, méghozzá megfizethető áron!

Akár a vonalsoros, akár a ventilátoros módszert választja, 6-10 °C–kal csökkentheti a hőmérsékletet. Mindkét módszer lényege, hogy a víz a melegben azonnal elpárolog, miközben hőt von el a környezetéből. A párahűtés kiépítéséhez, illetve alkalmazásához szükséges berendezések és ventilátorok egész júniusban akciós áron kaphatók, sőt a teraszhűtő rendszerekhez most kedvező árú, praktikusan összeállított szetteket is kínál a Fészek Kert Kertészeti Szakáruház.



HŰTÉS PÁRÁSÍTÓ RENDSZERREL

A Fészek Kert Kertészeti Szakáruházban kapható Hobby Vario hűtési rendszer azon az elven működik, hogy a levegőbe kerülő apró vízmolekulák a nagy melegben szinte azonnal elpárolognak, így hőt vonnak el a környezetüktől, tehát hűtik azt.

A „Hobby-Varió” vonalsoros hűtési rendszer tetszés szerint bővíthető elemekből áll. Ennek köszönhetően nincs olyan helyzet, nincs olyan helyszín, ahol ne lenne megoldható a kivitelezés. Használatával igazán kellemessé tehető minden szabadtéri esemény. Egyszerűen telepíthető kerti építményekre, filagóriákra, pergolákra is. Elektromos szerelést nem igényel. Az elemek rögzítése egyszerű, a rendszer gyorsan és tisztán kivitelezhető. Később könnyen átszerelhető és bővíthető. A rendszer ráköthető a hálózati vízvezetékre, vagy akár kerti, fúrt kútra (ez esetben házi-vízmű szükséges). Vízfogyasztása csupán 2 L / óra / szórófej.
Basic-1 és Basic-2 néven praktikusan összeállított szettek teszik könnyebbé kivitelezést. 2, illetve 4 méter hosszú rendszer kiépítéséhez szükséges termékek kaphatók a szettekben.

A Hobby Vario párásító rendszer termékei (szórófejek, elzárók, szűrők és tömlők), valamint a szettek júniusban akciós áron vásárolhatók meg a Fészek Kert Kertészeti Szakáruházban.




- 6-10 °C: PÁRAHŰTÉS VENTILÁTORRAL

Ugyancsak a nagy hőséget segít elviselni egy másik termék, amely szintén kapható a Fészek Kert Kertészeti Szakáruházban, ez a ventilátoros párahűtő berendezés. A ventilátor elé rögzített nagy fordulatszámú tárcsába alacsony nyomású víz kerül, melyet a centrifugális erő segítségével a tárcsa peremén található fogazat porlaszt szét. Ezzel a módszerrel - a környezeti hőmérséklet függvényében 6-10 °C fokos hőmérséklet-csökkenés érhető el. A készülékek vízkőlerakódásra nem érzékenyek, nem csöpögnek, nem dugulnak el, karbantartási igényük minimális.

A szabadon álló készülékek beépített víztartállyal rendelkeznek, a falra szerelhető vezetékes rákötést igényel. A 30 fokban dönthető és 90 fokban oszcilláló ventilátorfejnek köszönhetően a hűtés jól irányítható.

A különböző – párahűtésre alkalmas - ventilátorok (szabadon álló és falra szerelhet kivitelben) júniusban akciós áron vásárolhatók meg a Fészek Kert Kertészeti Szakáruházban. Kép:Párahűtés ventilátorral

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.