Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Április 12. 07:45, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kustánczi Liát aranyba öntötték!

Kustánczi Liát aranyba öntötték!

A sztárvilág bombázói közül többen megjelentek egy fogyasztóközpont új szalonjának megnyitóján! Erdőhegyi Brigitta egy feszesítő gépet próbált ki, bár nincs rá szüksége, mégis kíváncsi volt a szépségápolás újabb technikáira

A fogyasztóközpont új szalonjának megnyitójára több hazai híresség is nagyon kíváncsi volt. A szépségszalon több szolgáltatását a meghívott celebritások már a helyszínen kipróbálták. Volt, akit inkább a fogyasztóprogramok érdekeltek, volt, aki inkább az örök fiatalság praktikáit próbálta ki.

Kustánczi Lia egy nagyon különleges kezelést kapott. Arcára 22 karátos aranyból készült pakolást kentek fel, mely hidratálja és egészségessé varázsolja az arcbőrt. "Nagyon különleges érzés volt, mikor feltették rám ezt a pakolást. Az aranypor krémállagú volt, mégis miután tudtam, hogy mit tartalmaz, speciális érzésem volt. Természetesen nem fogom nap mint nap használni, de havi szinten biztosan alkalmazni fogom, mikor ellátogatok a szalonba. Nagyon széppé varázsolta a bőrömet".

 

Erdőhegyi Brigitta egy fogyasztóprogramot vett igénybe, holott egy felesleges deka sincs rajta! "Nemsokára itt van a nyár, és én is, mint minden nő, találok magamon apró hibákat. A mikroáramos zsírbontás nevű kezelés során, tappancsokon keresztül árammal szétbombázzák a felesleges zsírszöveteket, amely aztán távozik a szervezetemből. Van egy különleges gép, úgy néz ki, mint egy koporsó. Ez tulajdonképpen egy szűk, testreszabott szauna. Belefekszik az ember, felmelegítik a testét 50-80 fokosra 45 perc alatt. Így távozik a szervezetemből egy csomó méreganyag. Ezt a gépet biztosan heti rendszerességgel alkalmazni fogom, mert fontos, hogy az ember teste megszabaduljon a méreganyagoktól".

A Fogyasztóközpont új szalonjának megnyitóján minden résztvevő hölgy izgatottan próbálta ki az újdonságokat, de volt, aki a régi már bevált módszereinél maradt. Így tavasszal, a nyár közeledtével minden hölgy szeretné a legjobb formáját hozni. Most még nem késő elkezdeni a fogyókúrát és a fogyasztóprogramokat, de nagyon fontos, hogy előtte kérjük ki szakember véleményét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.