Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2010. Április 30. 14:47, péntek | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Kutyával készülnek a családalapításra

Kutyával készülnek a családalapításra

Kis Hegedűs Réka modell és párja, Balogh Gábor öttusa világbajnok mintegy másfél éve alkot egy párt, és mivel boldog kapcsolatban élnek, így már többször felmerült a gyermekvállalás gondolata.

Ám míg nem hozzák meg a nagy döntést a családalapítással kapcsolatban, addig a kutyus tölti be náluk a gyerek szerepét. Joeyt, a kis csivava a pár kedvence, mindketten az ő kívánságát lesik.

„Joey az első számú kedvenc, körülötte forog a világ. Nem szeretnénk túlzásokba esni, de sajnos néha mégis sikerül. Még az a szerencse, hogy Joey nem öleb, úgy neveljük, mint egy átlagos kutyát. Nagyon energikus, fürge, gyakran fut akár 7-8 kilométert, amikor Gábor edz. A kutyaruhát vagy a kutya ékszereket sem viseli el magán, esetleg a téli hidegben hagyja, hogy öltöztessük, amikor nagyon fázik" - meséli Réka.

A modell és párja annyira megszerette - nem csak a saját kutyájukat, hanem - magát a csivava fajtát is, hogy a hétvégén megrendezik Magyarország I. Csivava Majálisát, a budapesti Római parton.

„Néhány hónapja Joeynak keresni akartunk egy kislányt, és nagyon nehezen ment. Bár Gábor nagy erőbedobással vetette magát bele a keresgélésbe, de a csivavákkal mégsem volt könnyű dolga. Ekkor kitaláltuk: szervezünk egy csivava találkozót, hogy párt találjunk Joeynak. Igaz, közben a kutyusunk „becsajozott", de a Csivava Majálist megrendezem május 2-án. Az eseményre szeretettel várunk minden kutyabarátot; csivava tulajdonosokat, tenyésztőket, rajongókat, de azokat az érdeklődőket is, akiknek még nincs kutyusuk, és nem tudják eldönteni, milyen fajtát válasszanak. A Csivava Majálison lesz kutya ügyességi verseny, divatbemutató, „állati" fotózás, valamint állatorvosi szaktanácsadás" - teszi hozzá Kis Hegedűs Réka.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 08:17, szerda | Bulvár

Megint ugyanaz lett Magyarország legerősebb márkája

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.