Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2010. Április 30. 14:47, péntek | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Kutyával készülnek a családalapításra

Kutyával készülnek a családalapításra

Kis Hegedűs Réka modell és párja, Balogh Gábor öttusa világbajnok mintegy másfél éve alkot egy párt, és mivel boldog kapcsolatban élnek, így már többször felmerült a gyermekvállalás gondolata.

Ám míg nem hozzák meg a nagy döntést a családalapítással kapcsolatban, addig a kutyus tölti be náluk a gyerek szerepét. Joeyt, a kis csivava a pár kedvence, mindketten az ő kívánságát lesik.

„Joey az első számú kedvenc, körülötte forog a világ. Nem szeretnénk túlzásokba esni, de sajnos néha mégis sikerül. Még az a szerencse, hogy Joey nem öleb, úgy neveljük, mint egy átlagos kutyát. Nagyon energikus, fürge, gyakran fut akár 7-8 kilométert, amikor Gábor edz. A kutyaruhát vagy a kutya ékszereket sem viseli el magán, esetleg a téli hidegben hagyja, hogy öltöztessük, amikor nagyon fázik" - meséli Réka.

A modell és párja annyira megszerette - nem csak a saját kutyájukat, hanem - magát a csivava fajtát is, hogy a hétvégén megrendezik Magyarország I. Csivava Majálisát, a budapesti Római parton.

„Néhány hónapja Joeynak keresni akartunk egy kislányt, és nagyon nehezen ment. Bár Gábor nagy erőbedobással vetette magát bele a keresgélésbe, de a csivavákkal mégsem volt könnyű dolga. Ekkor kitaláltuk: szervezünk egy csivava találkozót, hogy párt találjunk Joeynak. Igaz, közben a kutyusunk „becsajozott", de a Csivava Majálist megrendezem május 2-án. Az eseményre szeretettel várunk minden kutyabarátot; csivava tulajdonosokat, tenyésztőket, rajongókat, de azokat az érdeklődőket is, akiknek még nincs kutyusuk, és nem tudják eldönteni, milyen fajtát válasszanak. A Csivava Majálison lesz kutya ügyességi verseny, divatbemutató, „állati" fotózás, valamint állatorvosi szaktanácsadás" - teszi hozzá Kis Hegedűs Réka.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!