Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Április 30. 14:47, péntek | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Kutyával készülnek a családalapításra

Kutyával készülnek a családalapításra

Kis Hegedűs Réka modell és párja, Balogh Gábor öttusa világbajnok mintegy másfél éve alkot egy párt, és mivel boldog kapcsolatban élnek, így már többször felmerült a gyermekvállalás gondolata.

Ám míg nem hozzák meg a nagy döntést a családalapítással kapcsolatban, addig a kutyus tölti be náluk a gyerek szerepét. Joeyt, a kis csivava a pár kedvence, mindketten az ő kívánságát lesik.

„Joey az első számú kedvenc, körülötte forog a világ. Nem szeretnénk túlzásokba esni, de sajnos néha mégis sikerül. Még az a szerencse, hogy Joey nem öleb, úgy neveljük, mint egy átlagos kutyát. Nagyon energikus, fürge, gyakran fut akár 7-8 kilométert, amikor Gábor edz. A kutyaruhát vagy a kutya ékszereket sem viseli el magán, esetleg a téli hidegben hagyja, hogy öltöztessük, amikor nagyon fázik" - meséli Réka.

A modell és párja annyira megszerette - nem csak a saját kutyájukat, hanem - magát a csivava fajtát is, hogy a hétvégén megrendezik Magyarország I. Csivava Majálisát, a budapesti Római parton.

„Néhány hónapja Joeynak keresni akartunk egy kislányt, és nagyon nehezen ment. Bár Gábor nagy erőbedobással vetette magát bele a keresgélésbe, de a csivavákkal mégsem volt könnyű dolga. Ekkor kitaláltuk: szervezünk egy csivava találkozót, hogy párt találjunk Joeynak. Igaz, közben a kutyusunk „becsajozott", de a Csivava Majálist megrendezem május 2-án. Az eseményre szeretettel várunk minden kutyabarátot; csivava tulajdonosokat, tenyésztőket, rajongókat, de azokat az érdeklődőket is, akiknek még nincs kutyusuk, és nem tudják eldönteni, milyen fajtát válasszanak. A Csivava Majálison lesz kutya ügyességi verseny, divatbemutató, „állati" fotózás, valamint állatorvosi szaktanácsadás" - teszi hozzá Kis Hegedűs Réka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.