Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Március 21. 15:26, vasárnap | Bulvár
Forrás: RTL Bulvár

Labancz Lilla diktálná a divatot

Labancz Lilla diktálná a divatot

Labancz Lilla fenekestül felforgathatja a Jagasics V. Csonka Hedvig tervezőnővel együtt dolgozó Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva életét. Lilla érkezésével ugyanis elképzelhető, hogy valamelyik lánynak távoznia kell.

Lilla legújabb, Diplomatavadász című sorozatában, amelynek forgatása a napokban kezdődött, csak olyan ruhákban szerepel, amelyeket Jagasics V. Csonka Hedvig a címlaplányok, azaz Bódi Sylvi, Dukai Regina, Zimány Linda és Horváth Éva segítségével tervezett. Így felröppent az a kósza pletyka, hogy hamarosan a csinos színésznő is csatlakozik hozzájuk. S hogy Lilla mit szól a híresztelésekhez?

- Nagyon szívesen csatlakoznék a csapathoz és terveznék is, mert nagyon közel állnak hozzám Hedvig ruhakölteményei. Nőiesek, sportosak, szexisek, többféle stílus ötvöződik egy-egy kollekciójukban - árulta el a Lilla. - Ha terveznék, biztosan nagyon szexi és hihetetlenül extrém ruhákat alkotnék, mivel nagyon bevállalós lány vagyok. A merészség alatt nem a valamit alig takaró darabokat értem, hanem inkább a szín- és formavilágra gondolok. A bátorság a lényeg, hogy merjünk változatosak és egyediek lenni. Szerintem például a Szex és New York többek között emiatt lett kultikus és hihetetlenül sikeres - tette hozzá Lilla. Az Álom.net sztárja egyébként a tervező lányok közül Horváth Évával kimondottan jó kapcsolatot ápol, különösen mióta együtt vezették a Csak csajokat, sőt, Éva nőies stílusa is nagyon közel áll hozzá.

Hogy mit gondol a többi lány, arról Zimány Linda a következőket mondta: „Nem rettegek attól, hogy valaki esetleg kikerül a csapatból Lilla miatt. Én például abszolút nem vagyok féltékeny, már csak azért sem, mert Lilla barnahajú, így nem lehet a riválisom" - mondta nevetve Linda, aki azt is hozzátette, hogy öltözködési stílusuk meglehetősen eltér egymástól, foglalkozásukat tekintve is különböző területeken dolgoznak.

Bódi Sylvi már annyira nem volt lelkes a hír hallatán, és mint hangsúlyozta, nem Labancz Lilla ellen van kifogása, hanem úgy érzi, a csapat úgy erős és egységes, ahogy jelenleg áll, ezen nem lenne szerencsés változtatni.

- Lillát nem ismerem annyira, a legutóbbi Csak csajok című műsorban beszélgettünk először. Nagyon kedves, és azon kevés lányok egyike, akinek mind a szőke, mind pedig a barna haj jól áll. Ugyanakkor nem szeretném, hogy a mi négyesünkhöz bárki csatlakozzon. Szerintem négyen tökéletesen lefedjük a piacot. Annak pedig pláne nem örülnék, ha valaki távozna - tette hozzá Sylvi.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.