Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Május 16. 07:35, csütörtök | Helyi sport
Forrás: MTI

Labdarúgó MK - A győri bérletesek ingyen mehetnek a döntőre

Labdarúgó MK - A győri bérletesek ingyen mehetnek a döntőre

A bajnok Győri ETO FC labdarúgócsapatának bérletes szurkolói ajándékba kapják a jegyeket a kispesti Bozsik Stadionban jövő hét szerdán sorra kerülő Magyar Kupa-döntőre.

A magyar szövetség honlapján olvasható közlemény szerint Győrben pénteken, az ETO Stadion jegypénztárában kezdődik a belépők árusítása, míg a bérletesek - akik egy ülő- vagy két állóhelyre szóló jegyet kaphatnak ingyen - szerdán és csütörtökön 10.00 és 18.00 óra között vehetik át a tiketteket ugyanott.

Debrecenben két DVSC-ajándékboltban (TESCO Debrecen és Debrecen Plaza) lehet megvásárolni a belépőket, a klub pedig ingyenes buszjáratokat indít drukkerei számára.

A jövő szerdán 20.00 órakor kezdődő kupadöntő belépői 500 és 1000 forintos áron kaphatók, előbbiek az álló-, utóbbiak az ülőhelyekre szólnak.

MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére