Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. November 25. 12:16, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI

Labdarúgó NB I - Miriuta Vasile a Győr edzője

Labdarúgó NB I - Miriuta Vasile a Győr edzője

Miriuta Vasilét nevezték ki a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

A klub honlapjának híre szerint a délutáni edzést már az új tréner tartja. A román születésű, játékosként kilencszeres magyar válogatott szakember vasárnap mondott le a pénzügyi gondokkal küzdő CFR Cluj vezetőedzői posztjáról, és jelezte, hogy a Győri ETO FC együtteséhez tart.

Az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásában ezüstérmes Győrnél Horváth Ferenc vezetőedző október végén közös megegyezéssel távozott, azóta az első csapat felkészítését Fórián Zsolt, Tokody Tibor, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé és Tőkés László irányította. A zöld-fehérek 15 forduló után 19 ponttal a kilencedik helyen állnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.