Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2019. Május 30. 14:25, csütörtök | Bulvár

Lagzi Lajcsi megírta a végrendelét

Lagzi Lajcsi megírta a végrendelét

Lagzi Lajcsi úgy érzi, 58 évesen mindenre fel kell készülnie, úgyhogy már a végrendelete is kész van.

A napokban szívroham miatt mentő szállította kórházba a népszerű zenészt, aki akkor úgy érezte, szembe kellett néznie a halállal. Mivel édesapja ugyanilyen idős korában halt meg szívbetegsége miatt, még jobban figyel magára.

„Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hiszen mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok azzal, hogy senki sem élhet örökké” – mondta a Storynak Lagzi Lajcsi, aki már korábban megírta a végrendeletét, hogy így gondoskodhasson családjáról a halála után.

„Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű. Annyit elárulok róla, hogy amikor legutóbb Ázsiában jártam, kiegészítő biztosítást kötöttem hozzá az útra, és a fedezeti értéke 5 milliárd forint volt. Vagyis mindent álltak volna, amire szükség lehet a bajban, mondjuk egy olyan különrepülős hazaszállítást is, mint amilyet szegény Sas Jóskánál igénybe kellett venni nemrégiben” – árulta el a lapnak.

Forrás: origo.hu

Kép: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.

2019. Október 21. 17:01, hétfő | Bulvár

Örökre kizárt két utast a hajóiról a Royal Caribbean

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.