Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Május 30. 14:25, csütörtök | Bulvár

Lagzi Lajcsi megírta a végrendelét

Lagzi Lajcsi megírta a végrendelét

Lagzi Lajcsi úgy érzi, 58 évesen mindenre fel kell készülnie, úgyhogy már a végrendelete is kész van.

A napokban szívroham miatt mentő szállította kórházba a népszerű zenészt, aki akkor úgy érezte, szembe kellett néznie a halállal. Mivel édesapja ugyanilyen idős korában halt meg szívbetegsége miatt, még jobban figyel magára.

„Mindent elrendeztem, ha bekövetkezne a legrosszabb, hiszen mindenki készül a halálra. Ötvennyolc évesen tisztában vagyok azzal, hogy senki sem élhet örökké” – mondta a Storynak Lagzi Lajcsi, aki már korábban megírta a végrendeletét, hogy így gondoskodhasson családjáról a halála után.

„Van egy életbiztosításom is, elég komoly, nagy összegű. Annyit elárulok róla, hogy amikor legutóbb Ázsiában jártam, kiegészítő biztosítást kötöttem hozzá az útra, és a fedezeti értéke 5 milliárd forint volt. Vagyis mindent álltak volna, amire szükség lehet a bajban, mondjuk egy olyan különrepülős hazaszállítást is, mint amilyet szegény Sas Jóskánál igénybe kellett venni nemrégiben” – árulta el a lapnak.

Forrás: origo.hu

Kép: life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 13:26, szerda | Bulvár

Hatalmas meglepetéssel készül Ákos, nem a zenéléssel folytatja

Ákos több olyan projektet tervez a 2020-as évre, amilyet korábban még soha nem próbált - erről a TV2-nek beszélt.

2019. Július 17. 10:02, szerda | Bulvár

Rekordszámú, 32 jelölést kapott az Emmy-díjra a Trónok harca

Rekordszámú, 32 jelölést kapott a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre, az Emmy-díjra a Trónok harca című sorozat nyolcadik évada, gyártója, az HBO 137 jelöléssel jóval megelőzte a 117 jelölést kapó Netflixet.

2019. Július 17. 07:15, szerda | Bulvár

Kivágták a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt című sorozatból

Két évvel a széria indulása után, a Netflix kivágta a sokat vitatott öngyilkossági jelenetet a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) című amerikai kamaszdráma-sorozat első évadából.

2019. Július 16. 15:22, kedd | Bulvár

Visszaéltek Tatár Csillla nevével, pénzhez akartak jutni

A műsorvezető arcával fogyasztó tablettákat reklámoztak, de nem csak ő esett áldozatául a csaló cégnek, hanem szakemberek nevével is átverték a vásárlókat.