Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Február 22. 17:51, csütörtök | Bulvár

Lagzi Lajcsi otthon fogadná kedvelőit

Lagzi Lajcsi otthon fogadná kedvelőit

Lagzi Lajcsi lakáséttermet nyitna, vacsora után zenélne a vendégeknek, más napokon pedig fiatal zenészeknek, színészeknek biztosítana fellépési lehetőséget.

Galambos Lajcsi beszállna a vendéglátásba, saját ingatlanában hozna létre egy éttermet, ahol a vendégekkel beszélgetne is, a hét pár napján pedig ő maga zenélne nekik vacsora után.

"A vacsora után jöhet a zene, és arra is lesz lehetőség, hogy beszélgessek a vendégekkel és meghallgassam, milyen muzsikát szeretnének. Valódi örömzenélésre készülök, hiszen más műfajokba is belekóstolok. Eddig az volt a mottóm, hogy én megyek a közönséghez, de szeretném, ha idővel ők jönnének majd hozzám." – mondta a Borsnak.

"Idén már rengeteg lekötött fellépésünk van, és bár még mindig ugyanolyan lelkesedéssel állok színpadra, szeretnék valami olyat, amivel picit többet tudok adni a közönségnek. Még azt a színpadnyi, széksornyi távolságot is szeretném eltüntetni." – indokolta új kezdeményezését a zenész.

Az engedélyek megszerzése folyamatban, zajlanak az előkészületek, Lajcsi pedig már a műsorrendet tervezgeti. Azt mondta, saját produkcióira a csütörtököt, a pénteket és a szombatot szánná, hétfőn kabarét, vasárnap bábelőadást szeretne az étterembe vinni, a keddet és a szerdát pedig fiatal művészek kapnák.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.