Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2017. Október 06. 15:00, péntek | Életmód

Lakható mentőautóval járja világot

Lakható mentőautóval járja világot

Ian Dow Instagram-oldala több mint 23 ezer követőnél jár. Népszerűségének oka, hogy kutyusával Dinóval, mindent hátrahagyva útra keltek, hogy guruló otthonná átalakított mentőautójukkal felfedezzék az amerikai kontinenst.

Ian egy súlyos motorbaleset után döntött úgy, hogy kétkerekűjét furgonra cseréli. Az Ebay-t böngészve talált rá egy Mercedes Sprinter típusú mentőautóra, amibe azonnal beleszeretett, majd meg is vásárolta 2800 dollárért. Hónapokba telt mire lakhatóvá tudta varázsolni, és hozzávetőleg még 5000 dollárba. Az eredmény viszont bámulatos lett és abszolút nem bánja, hogy belefogott. Parkettázott padló, csempézett konyha, keményfa konyhalap és cédrus-bútorok teszik igazán otthonossá a járművet. A Kaliforniai-félszigeten át jutott el Mexikóba, majd Guatemalán, El Salvadoron és Nicaraguán keresztül Costa Ricába. Szörfözik, halászik és köszöni szépen, jól van.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 15. 18:06, hétfő | Életmód

Közel 30 ezerrel nőt a parlagfűre allergiások száma

Tavalyhoz képest 20-30 ezerrel nőt a parlagfűre allergiások száma és a gyomnövény virágzási időszakának még koránt sincs vége - mondta Nékám Kristóf allergológus hétfőn az M1 csatornán.

2019. Július 15. 14:07, hétfő | Életmód

Vízparton dupla UV-sugárzás érheti a szemet

Vízparton akár dupla mennyiségű UV-sugárzás érheti a szemet - mondta Homoki Imre, a Magyar Látszerész Szövetség alelnök hétfő reggel az M1 csatornán.

2019. Július 13. 18:01, szombat | Életmód

Egyre többeknek okoz panaszt az időjárás-változás

Egyre többeknek okoz panaszt az időjárás-változás - mondta Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója az M1 csatorna szombat reggeli műsorában.

2019. Július 13. 10:17, szombat | Életmód

A melegedés miatt több az allergiás megbetegedések száma

A globális felmelegedés miatt több az allergiás megbetegedések száma egy friss, globális felmérés szerint - mondta Mezei Györgyi allergológus pénteken az M1 csatornán.