Városlista
2019. október 13, vasárnap - Kálmán

Hírek

2017. Október 06. 15:00, péntek | Életmód

Lakható mentőautóval járja világot

Lakható mentőautóval járja világot

Ian Dow Instagram-oldala több mint 23 ezer követőnél jár. Népszerűségének oka, hogy kutyusával Dinóval, mindent hátrahagyva útra keltek, hogy guruló otthonná átalakított mentőautójukkal felfedezzék az amerikai kontinenst.

Ian egy súlyos motorbaleset után döntött úgy, hogy kétkerekűjét furgonra cseréli. Az Ebay-t böngészve talált rá egy Mercedes Sprinter típusú mentőautóra, amibe azonnal beleszeretett, majd meg is vásárolta 2800 dollárért. Hónapokba telt mire lakhatóvá tudta varázsolni, és hozzávetőleg még 5000 dollárba. Az eredmény viszont bámulatos lett és abszolút nem bánja, hogy belefogott. Parkettázott padló, csempézett konyha, keményfa konyhalap és cédrus-bútorok teszik igazán otthonossá a járművet. A Kaliforniai-félszigeten át jutott el Mexikóba, majd Guatemalán, El Salvadoron és Nicaraguán keresztül Costa Ricába. Szörfözik, halászik és köszöni szépen, jól van.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 12. 07:11, szombat | Életmód

A Z-generáció kezében a zöldebb jövő

Őket célozza az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) pályázata

2019. Október 11. 12:07, péntek | Életmód

Tíz éven belül mindent modellezni lehet majd a vizekről

A számítástechnika, a térinformatika segítségével tíz éven belül gyakorlatilag mindent modellezni lehet majd a magyar vizekkel összefüggésben

2019. Október 08. 18:05, kedd | Életmód

Tüdőrákot okozott az e-cigaretta egy állatkísérletben

Tüdőrákot okozott az e-cigaretta egy kutatás szerint, amelyet egereken végeztek amerikai tudósok.

2019. Október 08. 09:59, kedd | Életmód

Akár néhány hét alatt is kialakulhat a cukorbetegség

Az 1-es típusú cukorbetegség akár néhány hét alatt kialakulhat a gyermekeknél - mondta Blatinczky László gyermekendokrinológus kedd reggel az M1 és a Kossuth Rádió közös műsorában.