Városlista
2019. december 5, csütörtök - Vilma

Hírek

2017. Október 06. 15:00, péntek | Életmód

Lakható mentőautóval járja világot

Lakható mentőautóval járja világot

Ian Dow Instagram-oldala több mint 23 ezer követőnél jár. Népszerűségének oka, hogy kutyusával Dinóval, mindent hátrahagyva útra keltek, hogy guruló otthonná átalakított mentőautójukkal felfedezzék az amerikai kontinenst.

Ian egy súlyos motorbaleset után döntött úgy, hogy kétkerekűjét furgonra cseréli. Az Ebay-t böngészve talált rá egy Mercedes Sprinter típusú mentőautóra, amibe azonnal beleszeretett, majd meg is vásárolta 2800 dollárért. Hónapokba telt mire lakhatóvá tudta varázsolni, és hozzávetőleg még 5000 dollárba. Az eredmény viszont bámulatos lett és abszolút nem bánja, hogy belefogott. Parkettázott padló, csempézett konyha, keményfa konyhalap és cédrus-bútorok teszik igazán otthonossá a járművet. A Kaliforniai-félszigeten át jutott el Mexikóba, majd Guatemalán, El Salvadoron és Nicaraguán keresztül Costa Ricába. Szörfözik, halászik és köszöni szépen, jól van.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 04. 08:54, szerda | Életmód

A klímaváltozásnak jelentős egészségkárosító hatása van

A klímaváltozás jelentős egészségkárosító hatással bír - mutatott rá friss jelentésében az Egészségügyi Világszervezet (WHO), amely szerint bár egyre többen szenvednek hőstressztől,

2019. December 04. 07:11, szerda | Életmód

Térítésmentes meddőségi szűrőprogram indul elsősorban férfiaknak

Térítésmentes, elsősorban a családalapítás előtt álló férfiakat célzó meddőségi szűrőprogram indításáról írt alá megállapodást kedden az Egyházi Kórházak Egyesülése és a Merck Kft.

2019. December 04. 05:00, szerda | Életmód

Az elmúlt tíz év lehet a Föld eddigi legmelegebb évtizede

A kutatók már most szinte biztosak abban, hogy a 2010-2019 közötti átlaghőmérséklet a legmelegebbé tette az idén befejeződő évtizedet a rendszeres mérések kezdete óta.

2019. November 30. 09:16, szombat | Életmód

Segít tovább megőrizni a mentális fittséget a sok társas- és kártyajáték

Az Edinburghi Egyetem tudósai arra jutottak, hogy azok, akik rendszeresen játszanak nem digitális játékokat, jobb eredményeket érnek el a gondolkodást igénylő és memóriatesztekben a 70-es éveikben