Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2018. December 05. 15:14, szerda | Bulvár

Lángoló autóba került Weisz Fanni, pánikrohamot kapott

Lángoló autóba került Weisz Fanni, pánikrohamot kapott

Újabb félelmükkel kellett szembenézniük A legbátrabb páros versenyzőinek, a kedd esti adásban ugyanis az egyik legveszélyesebb feladatra került sor: égő autóban ülve vízbe csapódnak és elsüllyednek a párosok női tagjai.

Már a megpróbáltatás gondolata is megijesztette Weisz Fannit, aki nagyon megijedt a feladat közben.

"Nem lesz jó, nem tudom. Nem fogok levegőt kapni, ha bent leszek a vízben" - fakadt ki a siket szépségkirálynő, aki hosszú perceken keresztül hezitált, belevágjon-e a feladatba, vagy feladja. Végül mégis elindult a kocsi felé, de zokogva búcsúzott férjétől, Hajmásy Pétertől.

"Borzasztó érzés volt beülni az autóba, és a legrosszabb az volt, hogy teljesen egyedül éreztem magam Peti nélkül. Rettenetesen féltem" - mesélte a Borsnak Weisz Fanni, aki sajnálta volna, ha meg sem próbál megfelelni a kihívásnak, de közben annyira úrrá lett rajta a pánik, hogy fizikai tünetek is jelentkeztek nála.

"Mikor beültem a kocsiba, már levegőt sem kaptam, annyira izgultam. Szó szerint remegett kezem, lábam, még most is szörnyű visszagondolnom. (...) Amikor látom a tévében a reklámot, rossz érzésem lesz, de a félelmem nagy részét azért Máltán hagytam. Remélem, azért itthon sohasem tesznek autóba, amit meggyújtanak, és amivel vízbe hajtunk" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Kép: Facebook/Weisz Fanni

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.