Városlista
2022. október 6, csütörtök - Renáta

Hírek

2010. Március 14. 06:14, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lángvágóval sem adott pénzt a bankautomata

Lángvágóval sem adott pénzt a bankautomata

Egyikét már elfogta a rendőrség annak a két embernek, akik sikertelenül próbáltak feltörni egy bankautomatát Egerben.

A hevesi megyeszékhelyen pénteken hajnalban próbált feltörni egy bankautomatát két ember, de egy közeli lakásból észrevették a történteket és értesítették a rendőrséget.

Amikor a lángvágóval felszerelkezett bűnözők felfedezték a lebukásukat, egy terepjáróval elmenekültek a helyszínről, de egyiküket - egy 26 éves novaji férfit - nem sokkal később, egy novaji családi háznál elfogták a rendőrök, és megtalálták a terepjárót is.

A páros, amely egy ABC-áruháznál elhelyezett automatát próbált felnyitni, a lebukás miatt nem jutott pénzhez, sőt az automatában lévő, 20 millió forint összértéket képviselő bankjegyek sem sérültek meg.

Az elfogott férfiról kiderült, hogy több más büntetőeljárás is folyamatban van ellene, most ezért őrizetbe vették, jelentős értékre elkövetett lopás kísérletének gyanújával, társát még keresik. Mivel néhány hete Lillafüreden is történt hasonló bűncselekmény, a nyomozók vizsgálják, hogy lehet-e összefüggés a két ügy között.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 12:53, kedd | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 02. 11:01, vasárnap | Kék hírek

Az Egyesült Királyságból irányították az unokázós csalásokra specializálódott bűnszervezetet

A Gyulai Járási Ügyészség - többek között - minősített csalások és pénzmosás bűntette miatt emelt vádat egy bűnszervezet 15 tagja ellen, akik un. unokázós csalásokat valósítottak meg.

2022. Október 02. 10:21, vasárnap | Kék hírek

Megpróbálta megerőszakolni a nőt, végül kirabolta

2022. Szeptember 29. 12:40, csütörtök | Kék hírek

Néhány centin múlt a tragédia - Nem vette észre az autós a rollerest

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a szabálysértési eljárást azzal a járművezetővel szemben, aki nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy részére.