Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 08. 08:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/illusztráció: police.hu

Lányok raboltak ki egy nőt

Lányok raboltak ki egy nőt

Pénzt kértek, majd erőszakkal elvették egy fiatal nő táskáját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói néhány órán belül azonosították, és elfogták azt a két lányt, akik 2020. november 6-án 22 óra 30 perc körül Budapesten, a Nyugati Pályaudvar metrómegállónál pénzt kértek és kaptak buszjegyre egy fiatal nőtől. Az Ecseri úti megállónál együtt szálltak le vele, és még több pénzt követeltek - közölte a rendőrség.

Az egyik elkövető a sértett táskáját megragadta, azzal fenyegetőzött, hogy kést fog elővenni. Társa eközben lekapta és eldobta áldozatuk szemüvegét, majd megharapta, és egy parkoló autónak lökték a nőt. Végül elvették a táskáját, és elmenekültek.

A nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két fiatalt. A 20 éves nyírmadai Sz. Anikót és 14 éves barátnőjét hajnalban egy VI. kerületi hostelben fogták el a terézvárosi járőrök.

A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd vették őrizetbe őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.