Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Március 28. 19:15, hétfő | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

Látványos dekoltázs hetek alatt

Látványos dekoltázs hetek alatt

Edzés mellizomra? Hát, az meg minek egy nőnek? Nem fog ettől lefogyni a mellem? Vagy inkább növeszteni lehet az edzéssel? Egyik sem? Hát akkor mégis mire használható?


Se kisebb, se nagyobb nem lesz a mell az erősítő edzéstől. Kisebb akkor lesz, ha általános fogyás következik be, mivel a mell a mirigyállományon kívül zsírszövetből áll. Tehát ha fogyunk — diéta és zsírégető edzés hatására —, akkor a mellünk is kisebb lesz, sajnos ezt nem lehet elkerülni. Ám nagyobb kebleket sem lehet növeszteni az erősítéssel. Egy kedvező hatása azonban van az edzéseknek: ha fejlesztjük a mellizmokat, sokkal szebb lesz a dekoltázsunk. A beesett mellkas, előreesett váll helyett szép, telt, ívelt mellkasunk lesz, az egész testtartásunk megváltozik. Az izmok emellett megemelik a mellet, ezáltal szebb lesz azok tartása is. Tehát kis- és nagymellűeknek egyaránt előnyére válik a rendszeres edzés. A súlyt aszerint válaszd meg, hogy inkább gömbölyíteni akarod-e a dekoltázsodat — akkor nagyobb súllyal végezz 4x8 ismétlést —; vagy ha túl „husis" vagy, és jó lenne egy kicsit fogyasztani, akkor kisebb súllyal 3x20 ismétlésre van szükséged.

Fekve nyomás ülve

Ülve, rögzített felsőtesttel nyomd előre a gép karjait, közben feszítsd meg a mellizmokat, majd lassan engedd vissza.

Tárogatás peck-deck gépen

Ez a gyakorlat nagyon hatásos, mert nemcsak erősít, de nagyon jól megnyújtja a mellizmokat, ezáltal a lehető legnagyobb mozgásterjedelemben végezhető a feladat. Engedd hátra a karodat, amennyire csak tudod, és innen nyomd össze teljes erőből.

Fekve nyomás keretben, 30°-os padon

Klasszikus mellizomgyakorlat. Főleg a férfiak kedvelik, pedig nőknek kifejezetten hatásos. Annyi a különbség, hogy nekünk inkább a ferdepados változat javasolt, mert az jobban hat a mellizom felső részére. A nőknek elsősorban nem a mell alatti izmokat kell erősíteniük, hanem a dekoltázs részt.

Összenyomás szabadsúllyal

Feküdj hanyatt a padon, és nyomd össze magad előtt a két kézisúlyzót úgy, hogy a karod enyhén ívelt legyen! Nyugodtan használhatsz ehhez a gyakorlathoz 5-8 kilós súlyokat.


Kereszthúzás felső csigán


Állva dőlj előre, ügyelve arra, hogy a hátad mindvégig egyenes maradjon. Vállmagasságban fogd meg a fogantyúkat, és húzd le a törzsed elé úgy, hogy a kézfejek keresztezzék egymást. Egyszer az egyik, másszor a másik kezed legyen elöl. Így a mellizom fokozottabban húzódik. A visszaengedésnél pedig tartsd meg a súlyt, és ne hagyd, hogy hirtelen felrántsa a kezed!

Forrás:www.maximanet.hu

Ha kíváncsi vagy további egészséges életmóddal, táplálkozással és edzéssel kapcsolatos cikkünkre, látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!


SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt