Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 23. 14:18, szerda | Bulvár

Lecserélték Balázst és Mádai Vivient - Kasza Tibivel, Stohl Lucával jön vissza a Ninja Warrior Hungary

Lecserélték Balázst és Mádai Vivient - Kasza Tibivel, Stohl Lucával jön vissza a Ninja Warrior Hungary

A Ninja Warrior Hungary 2018-ban visszatér és kiderül, avathatunk-e magyar ninját.

A TV2 szuperprodukciójának műsorvezető-csapata megújul, Tilla mellett Kasza Tibi áll majd a kamerák elé, a pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzőket és családtagjaikat.

A TV2 produkciója 2018-ban visszatér a monumentális akadálypályával, új kihívásokkal és új műsorvezetőkkel. Tilla mellett ezúttal Kasza Tibi követi majd a versenyzők minden mozdulatát. A műsort idén is az IKO Műsorgyártó készíti a TV2 megbízásából - közölte a TV2 Csoport.

„Tavaly hatalmas élmény volt a világ egyik legnagyobb show-jának műsorvezetőjeként testközelből végignézi ezeket az emberfeletti sportteljesítményeket. Olyan versenyzők érkeztek, akik hónapokon keresztül kőkeményen készültek, hogy végig tudjanak menni a pályán. Ez a világ egyik legnagyobb tévés díszlete, lélegzetelállító a mérete, mi például képernyőn kell, hogy nézzük a pálya elejét, mert a végéből, ahol mi vagyunk, alig látható szabad szemmel.
Nagyon sokan megállítottak az utcán, hogy mennyire szeretik ezt a műsort és mennyire izgalmasak az adások. Kasza Tibivel és Stohl Lucával ugyan már szerepeltünk közös műsorban, de műsorvezetőként még nem dolgoztunk együtt, ez egy új és izgalmas feladat lesz mindannyiunknak."
– mondta Till Attila.

„Hatalmas rajongója vagyok a műsornak, az első évad minden adását a televízió előtt ülve izgultunk végig a feleségemmel, éppen ezért nagyon örültem a felkérésnek. Tillával már számos műsorban találkoztunk, jól ismerjük egymást, de ez lesz az első közös műsorvezetésünk, amit én nagyon izgatottan várok. Amiatt pedig ne aggódjon senki, hogy távol áll tőlem a sport, mert elméletben óriási szakértő vagyok.
Bár egy 5 kilós súlyt nem tudok felemelni, de pontosan tudom, hogyan kellene."
– viccelődött Kasza Tibi, aki megígérte, a Ninja Warrior Hungary 2018 műsorvezetőjeként komolyabb oldalát is megmutatja majd.

A pálya szélén ezúttal Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a mindenre elszánt ninja-jelölteket. „A Nina Warrior Hungary női műsorvezetőjének lenni óriási szakmai kihívás. Hálás vagyok, hogy felkértek erre a műsorra,
ami egy újabb, nagyon fontos lépcsőfoka a műsorvezetői karrieremnek. Az pedig külön öröm, hogy két ilyen rutinos tévéssel dolgozhatok majd együtt. Nagyon várom a forgatásokat!"
– árulta el Luca, aki emellett továbbra is a FEM3 Café csapatát erősíti.


Majka marad a TV2-n, más műsor kapott

Majka a TV2 másik, készülő szuperprodukciójában látható majd, míg Mádai Viviennel a Mokka műsorvezetőjeként találkozhatnak a nézők, de más műsorban is szerepel majd.A Ninja Warrior Hungary idei stábjához ezúttal bárki csatlakozhat, aki szívesen nézi kamerán keresztül a világot, kisujjában van a videókészítés minden trükkje, és úgy érzi, jó dumájával igazi ninja-vlogger válhat belőle. A TV2 szuperprodukciója keresi vloggerét, amihez nem kell mást tenni, mint hogy a jelentkező elküldje legfeljebb 3 perces bemutatkozó videóját, amiben meggyőzi a zsűrit rátermettségéről és technikai tudásáról. A kiválasztott vlogger minden idők egyik legkeményebb műsorának tekinthet be a kulisszái mögé, hogy aztán ő kalauzolja el a nézőket a Ninja Warrior Hungary online világába.

Vlogger jelentkezés

Május 28-tól a TV2-n mindenki felelevenítheti a tavalyi verseny izgalmas pillanatait. Hétköznap esténként a csatorna megismétli az első évad epizódjait, így ha esetleg valaki lemaradt volna a legkeményebb harcosok viadaláról, most az is pótolhat.

Forrás: origo.hu

Főkép: TV2

Képek: lokal.hu; startlap.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.