Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2021. December 16. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

LED szalagok használata kültéren – miért jó és hova?

LED szalagok használata kültéren – miért jó és hova?

A LED szalagokat egyre gyakrabban vásárolják, mivel az egyik legtartósabb és leginkább költséghatékony fényjelző és dekorációs kiegészítővé vált.

Elsődlegesen beltérre szokás használni, de léteznek kültérre való típusok is. Ha megfelelően tudjuk alkalmazni a kertünkben, akkor csodálatos éjjeli megvilágítást alkothatunk vele.

LED szalad a teraszon

Az egyik legpraktikusabb és legélvezetesebb nyári helyünk a teraszon van, amennyiben kertes házban élünk. Ezt a területet nem érdemes elhanyagolni, hiszen nincs is annál jobb, amikor a nyári meleg estéket a barátainkkal tölthetjük a teraszunkon egy grillezés vagy hajnalba nyúló borozós beszélgetés alatt. A terasz és az élmény hangulatát már csak a jól megválasztott berendezés és a megfelelő hangulatot adó világítás tudja fokozni. Ha azt szeretnénk, hogy a teraszunkon hangulatos, sejtelmes fények is helyet kapjanak, akkor érdemes megfelelő helyekre kültéri LED szalagokat rejteni. Egy ilyen szalag misztikus sejtelmességgel képes megvilágítani például a teraszunk kerítését, vagy gerendáit, megadva ezzel a nyári éjjeli hangulat alapjait. A LED szalagok különféle méretben kaphatóak, de a többségük kisebbre is vágható, ezért nem kell aggódni, hogy esetleg túl sok, vagy túl hosszú lesz a teraszunk LED dekorációja.

LED szalag a kertben

A kültéri LED-eket, amelyek víz- és porállóak, felhasználhatjuk kerti dekorációra is, nem csak a ház falán, hanem a kert olyan védett részein, ahol megoldott az áramellátás. Ilyen terület lehet például a kerti szalonnasütő környéke. Egy jól elrejtett LED szalag csodálatos éjjeli háttérvilágítást ad a növényeinknek és éjjeli fényjelzőként is szolgál. Ezekben a világításokban az a jó, hogy egy kis plusz kiegészítéssel több évszakossá varázsolhatjuk a kertünk díszkivilágítását. Nem kell őket levenni, karácsonyra néhány karácsonyi figurával vagy dekorral a LED szalagok különleges fénye tökéletesen kiegészíti az ünnepi díszeket. Kültéren egy az egyben tudja helyettesíteni vagy kiegészíteni az ünnepi kivilágítást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 14:55, csütörtök | PR

Hogyan válasszunk ki a tökéletes férfi kapucnis pulcsit? Az 5 legjobb tipp

Amikor beköszönt a hideg idő, akkor érdemes kellően meleg pulcsival fogadni a férfiaknak is. Viszont talán nem is találhatnák praktikusabb darabokat a férfi divatvilágban a kapucnis pulóvereknél.

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 10. 10:44, hétfő | PR

Szakembert, mestert keres?

Elméletileg elmondhatjuk, hogy mindent az interneten keresünk, de vonatkozik-e ez a szakemberek segítségére is? Milyen szinten uralkodik az internet a megbízható vállalkozók felkutatásában.