Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Október 29. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ledobta ruháit az átalakult énekesnő

Ledobta ruháit az átalakult énekesnő

Kelly Osbourne olyan magabiztos lett új, szexi külsejétől, hogy ledobta magáról a ruhát, és csak egy bugyi, illetve némi festék takarja bájait.

A héten divatba jött a brit hírességek körében, hogy Shirley Eatont utánozzák a Goldfinger című James Bond filmből. David Walliams után, most Kelly Osbourne vetkőzött neki, és burkolódzott aranyfestékbe. Mindez már magában is érdekes, hiszen nem éppen hétköznapi egy ilyen testszín, de az még különlegessebbé teszi a fotókat, hogy Kelly most először dobta le a ruháit. Ami figyelembe véve, hogy csak pár hónapja ennyire dögös a külseje, érthető is, ugyanis pár évvel ezelőtt nem szívesen nézegette volna senkisem a szinte meztelen testét. Most viszont, hogy kemény diétával átalakította külsejét, biztos sokan örülnek a pucérkodásának.

Viszont hiába az új Kelly, valahogy a szerelem messziről elkerüli, mióta jól néz ki. Sőt, előző vőlegénye, Luke Worrall pont azért csalta meg, mert fogyni kezdett, és ő telten szerette. Így a románcuknak vége szakadt, és azóta Ozzy pici lánya magányosan tengeti napjait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.