Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Április 14. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Lefogyott, de bögyös-faros maradt Tolvai Renáta

Lefogyott, de bögyös-faros maradt Tolvai Renáta

4 hét alatt 7.5 fél kilótól szabadult meg Tolvai Renáta, mindenféle önsanyargatás és koplalás nélkül. Az énekeső nagyon büszke magára, hiszen világéletében fogyókúrázott, de ilyen pozitív változást még sosem ért el.

Bevallása szerint, minden idők legkíméletesebb fogyókúrás időszakán van túl Tolvai Renáta, a Megasztár 5 győztese. Néhány hete még maga sem hitte, hogy képes lesz két ruhaméretet fogyni mindössze 4 hét alatt. Ráadásul egy zsírégető klubnak köszönhetően még kedvenc ételeiről sem kellett lemondania. Mint mondja, a Nagyváradon élő szülei eleinte aggodalommal fogadták fogyókúrája hírét, mert attól féltek, hogy Renáta koplalással akar a felesleges kilóktól megszabadulni. Később azonban megnyugodtak, mert látták, hogy lányuk egészségesen táplálkozik.

"Nagyon látványos változáson mentem keresztül az elmúlt 4 hét alatt, amelyet a környezetem is elismer. Szüleim mellett párom, Kállay-Saunder András is nagyon elégedett, az utóbbi időben több bókot kapok tőle, mint eddig valaha" - árulta el mosolyogva a csinos énekesnő, aki ráadásul amellett, hogy vonzóbbnak érzi magát kedvenc ruháiban, még a komoly fizikai erőnlétet és az óriási állóképességet megkövetelő koncertezést is sokkal jobban bírja, mint korábban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.