Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2019. November 22. 14:47, péntek | Bulvár

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Sajnos aligha láthatja a nagyközönség.

A hírről Kristofer Hivju, azaz Tormund beszélt a brit Metro újságnak. Szerinte főleg önszórakoztatás miatt tették, és abban sem volt biztos, hogy beszélhet-e róla egyáltalán.

Mint mindenki tudja, aki a sorozatot követte, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) lett a Hét Királyságból lett Hat Királyság uralkodója, Észak pedig független maradt Sansa alatt. Az HBO-t megkeresték, de nem válaszolt arra, milyen az alternatív befejezés.


Egy spinoff biztosan lesz

Mint korábban írtuk, a Naomi Watts főszereplésével készülő előzménysorozatból hiába forgatták le a pilotot, az HBO nem kéri belőle a teljes évadot, sőt, lefújta a projektet. George R. R. Martin (ahelyett, hogy befejezné végre a regényciklust) hónapokig dolgozott ezen a sorozaton, amely a Bloodmoon munkacímet viselte volna.

A Trónok harca előtt több ezer évvel játszódó szériából tehát nem lesz semmi, egy másik előzménysorozatot azonban megrendelt az HBO. Az új projekt a House of the Dragon címet viseli, és George R. R. Martin könyve, a Tűz és vér alapján mesél majd a Targaryen-házról.

Forrás: origo.hu

Kép: HBO

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.