Városlista
2019. december 8, vasárnap - Mária

Hírek

2019. November 22. 14:47, péntek | Bulvár

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Sajnos aligha láthatja a nagyközönség.

A hírről Kristofer Hivju, azaz Tormund beszélt a brit Metro újságnak. Szerinte főleg önszórakoztatás miatt tették, és abban sem volt biztos, hogy beszélhet-e róla egyáltalán.

Mint mindenki tudja, aki a sorozatot követte, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) lett a Hét Királyságból lett Hat Királyság uralkodója, Észak pedig független maradt Sansa alatt. Az HBO-t megkeresték, de nem válaszolt arra, milyen az alternatív befejezés.


Egy spinoff biztosan lesz

Mint korábban írtuk, a Naomi Watts főszereplésével készülő előzménysorozatból hiába forgatták le a pilotot, az HBO nem kéri belőle a teljes évadot, sőt, lefújta a projektet. George R. R. Martin (ahelyett, hogy befejezné végre a regényciklust) hónapokig dolgozott ezen a sorozaton, amely a Bloodmoon munkacímet viselte volna.

A Trónok harca előtt több ezer évvel játszódó szériából tehát nem lesz semmi, egy másik előzménysorozatot azonban megrendelt az HBO. Az új projekt a House of the Dragon címet viseli, és George R. R. Martin könyve, a Tűz és vér alapján mesél majd a Targaryen-házról.

Forrás: origo.hu

Kép: HBO

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 07. 07:07, szombat | Bulvár

Az Aerosmith 26 év után visszatér Budapestre

Az Aerosmith huszonhat év után jövőre visszatér Magyarországra. A világhírű amerikai hard rock zenekar az új Puskás Arénában fog fellépni 2020. július 24-én.

2019. December 06. 16:00, péntek | Bulvár

Különdíjat kapott a volt szépségkirálynő

Szick Petra (23) modell, volt szépségkirálynő indult az idén megrendezett Supermodel of the Year 2019 modell felfedező versenyen, ahol több száz lány közül bekerült a TOP 20-ba

2019. December 06. 15:05, péntek | Bulvár

Januárban folytatódik a Drága örökösök a harmadik évaddal

Alighogy vége lett novemberben a Drága örökösök második évadának, a SorozatWiki szerint már indul is januárban a harmadik. Készülhetnek a sorozat rajongói.

2019. December 06. 07:20, péntek | Bulvár

Aláírta a gyermekelhelyezési megállapodást L.L. Junior

Az énekes a közösségi oldalán tette közzé a közleményt, miszerint sikerült megállapodnia volt párjával Lacika sorsáról.