Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Február 11. 05:30, hétfő | Bulvár

Legenda-díjat kapott a Barátok közt

Legenda-díjat kapott a Barátok közt

A Barátok közt nyerte a 20. Story Ötcsillag- és Érték- díj Átadó Gála Legenda díját, amit a Szépművészeti Múzeumban adtak át szombaton.

A díj átadása után, a tavaly 20. születésnapját ünneplő sorozat alapszereplői közül kettőt, Varga Izabellát és Tihanyi-Tóth Csabát kérdezték arról, milyen érzés ilyen elismerésben részesülni.

"Csodálatos érzés, annál is inkább, mert a közönségünktől kaptuk. És azt gondolom, hogy a közönség visszajelzése, főleg ha szeretetben lehet mérni, akkor az ez a díj." – mondta Varga Izabella, akit a korábbi években már legjobb színésznőként is díjaztak.

Arra a kérdésre, hogy mi volt számára a legemlékezetesebb pillanat a sorozatban, Tihanyi-Tóth Csaba így válaszolt:

"Az első pillanat volt, május 9-e 1998., amikor felhívott Kalamár Tamás, hogy én lettem a Barátok közt egyik főszerelője. És ennek pont húsz éve, és a születésnapomon."

Majd Varga Izabella hangsúlyozta: "a színészeket nap mint nap látják a nézők, de a Barátok közt nemcsak nekik, hanem rajtuk kívül még legalább 100 ember munkájának köszönhető."

Forrás: startlap.hu

Képek: Mérai Kata oldala, Bátyai Éva oldala, Szerencsés Gabi oldala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.