Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Augusztus 27. 14:17, péntek | Belföld
Forrás: InfoGyőr

Legendák is fellépnek a pálinka fesztiválon

Legendák is fellépnek a pálinka fesztiválon

Kedden délelőtt tartották a 4. Zsindelyes Pálinka- és Népi Gasztronómiai Fesztivál sajtótájékoztatóját Nyíregyházán.

 

A szabolcsi nedű természetesen idén is főszerepet kap majd a szeptember 4-i rendezvényen, hisz az ételkülönlegességeken kívül most először az édesszájúak is élvezhetik majd a pálinkák zamatát, ugyanis a gyümölcspárlatok idén bonbon alapjául is szolgálnak majd.

 

Az ételeken és a pálinkán túl az Érpataki Asszonykórus rekordkísérlete miatt is érdemes lesz kilátogatni Zsindelyestanyára szeptember első szombatján, hisz a platinalemezes hölgykoszorú 72 órán át szeretne énekelni a nagyközönségnek.


A fesztiválra kilátogató érdeklődők történelmi lovas és kézműves bemutatókat is megtekinthetnek, emellett pedig igazi legendák lépnek majd föl a Nagyszínpadon, hisz többek közt Zsindelyestanyára látogat az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Holdviola, a Magna Cum Laude és Fenyő Miklós is.
A rendezvény tehát szeptember 4-én kerül megrendezésre Érpatak - Zsindelyestanyán, az újfehértói vasútállomás után néhány száz méterre.

 

 

  

  

  

 

 

  

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.