Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 21. 10:40, péntek | Belföld

Lehet, hogy Nálad is megjelenik a kandalló a TV-n

Lehet, hogy Nálad is megjelenik a kandalló a TV-n

Még két szolgáltató vette fel kínálatába a Kandalló TV-t.

Morcos téli reggeleken, befagyott, jeges éjszakákon, amikor már a megszokott sorozatok sem vidítják fel az embert, egy kis melegséget adhat egy olyan – nem túl komplikált műsorrenddel bíró – csatorna, amely lobogó tüzet, kandallót, így a hő illúzióját adja folyamatosan.

A UPC és a Telekom után idén már az Eurocable két szolgáltatása, a Hello Digital és az IttOtt.TV nézői is elérhetik a Kandalló TV relaxációs adását.

A sat-tv-radio.hu szerint a csatorna a Hello Digitalon kódolás nélkül vehető az OMK-ból sugárzó tesztmultiplexek közül a 18-ason, míg az IttOtt.TV-n az alapcsomagos előfizetés megléte szükséges.

A Kandalló TV az Eurocable partner IPTV hálózatain is elérhető.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő