Városlista
2020. május 26, kedd - Fülöp

Hírek

2010. Május 20. 14:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: HírTV

„lehetetlen megőrizni egy titkot, különösen ilyen csodálatosat”

„lehetetlen megőrizni egy titkot, különösen ilyen csodálatosat”

Gyermeket vár Kelly Preston - jelentette be John Travolta szerdán internetes honlapján. A színész házaspárnak ez lesz a harmadik csemetéje. Legidősebb gyermekük csaknem másfél évvel ezelőtt halt meg.

„Lehetetlen megőrizni egy titkot... különösen ilyen csodálatosat" - áll John Travolta közleményében. „Mi akarunk lenni az elsők, akik megosztják mindenkivel a nagy hírt, hogy új tag érkezik a családba" - tette hozzá a Szombat esti láz és a Ponyvaregény 56 éves sztárja. Azt nem közölte, hogy 47 éves felesége, a szintén színész Preston mikorra várja gyermekét.


Travolta és Preston 1991-ben házasodtak össze. 2009 januárjában tragédia érte őket, amikor 16 éves gyermekük, az autista Jett Travolta váratlanul meghalt a Bahama-szigeteken, ahol éppen nyaraltak. A házaspárnak van egy 10 éves lánya is, Ella Bleu. John Travolta még 2007-ben árulta el a People magazinnak, hogy szeretnének egy harmadik gyermeket is.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.

2020. Május 23. 08:06, szombat | Bulvár

Újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton és James Patterson

Nagysikerű első közös regényük (Az elnök eltűnt) után újabb thrilleren dolgozik együtt Bill Clinton korábbi amerikai elnök és James Patterson amerikai bestselleríró.