Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2010. Május 20. 14:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: HírTV

„lehetetlen megőrizni egy titkot, különösen ilyen csodálatosat”

„lehetetlen megőrizni egy titkot, különösen ilyen csodálatosat”

Gyermeket vár Kelly Preston - jelentette be John Travolta szerdán internetes honlapján. A színész házaspárnak ez lesz a harmadik csemetéje. Legidősebb gyermekük csaknem másfél évvel ezelőtt halt meg.

„Lehetetlen megőrizni egy titkot... különösen ilyen csodálatosat" - áll John Travolta közleményében. „Mi akarunk lenni az elsők, akik megosztják mindenkivel a nagy hírt, hogy új tag érkezik a családba" - tette hozzá a Szombat esti láz és a Ponyvaregény 56 éves sztárja. Azt nem közölte, hogy 47 éves felesége, a szintén színész Preston mikorra várja gyermekét.


Travolta és Preston 1991-ben házasodtak össze. 2009 januárjában tragédia érte őket, amikor 16 éves gyermekük, az autista Jett Travolta váratlanul meghalt a Bahama-szigeteken, ahol éppen nyaraltak. A házaspárnak van egy 10 éves lánya is, Ella Bleu. John Travolta még 2007-ben árulta el a People magazinnak, hogy szeretnének egy harmadik gyermeket is.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 09:55, kedd | Bulvár

Kudlik Júlia és Kissné Akli Mária kapta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság díját

A legendás műsorvezető, Kudlik Júlia, valamint az európai műsorszórás egyik hazai szaktekintélye, Kissné Akli Mária részesült Goldmark Péter Károly életműdíjban.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:42, hétfő | Bulvár

Ördög Nóra és Stohl András újraterveznek

Hétfőtől 21.35-től érkezik Ördög Nóra és Stohl András, akik az Újratervezés című műsorral számtalan feledhetetlen pillanatot ígérnek a nézőknek.