Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2013. November 08. 13:20, péntek | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Lekéste az utolsó buszt, rendőrök vitték a melegedőbe

Lekéste az utolsó buszt, rendőrök vitték a melegedőbe

Az öttevényi körzeti megbízott helyezte biztonságba a Somogy megyei férfit.

Az öttevényi körzeti megbízott Varga Balázs r. főtörzszászlós Kozma Imre polgárőrrel együtt látott el közös szolgálatot november 6-án Abdán.

A rendőrjárőr a település buszmegállójában egy bőrönddel, utazó táskákkal várakozó férfira lett figyelmes az éjszakai órákban. Ellenőrzés alá vonta a 43 éves osztopáni illetékességű férfit, aki a körzeti megbízottnak elmondta, hogy próba munkán volt az egyik abdai cégnél. Mivel szaktudására nem tartottak igényt, ezért hazafelé vette útját. Időközben lekéste az utolsó, Győrbe tartó autóbuszt, s mivel készpénze fogytán volt, gondolta, hogy a buszmegállóban várakozik a következő járatig.

A főtörzszászlós szolgálati gépkocsijába ültette az áthűlt férfit és Győrbe, a Szarvas úti melegedőbe vitte, ahol a szolgálat munkatársai aznap éjszakára szállást és élelmet biztosítattak számára.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 08:18, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp február 17-től

2020. Február 16. 08:12, vasárnap | Helyi

Lopott bankkártyával akartak fizetni, keresik a két férfit

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2020. Február 16. 08:08, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Február 15. 07:44, szombat | Helyi

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.