Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2013. November 08. 13:20, péntek | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Lekéste az utolsó buszt, rendőrök vitték a melegedőbe

Lekéste az utolsó buszt, rendőrök vitték a melegedőbe

Az öttevényi körzeti megbízott helyezte biztonságba a Somogy megyei férfit.

Az öttevényi körzeti megbízott Varga Balázs r. főtörzszászlós Kozma Imre polgárőrrel együtt látott el közös szolgálatot november 6-án Abdán.

A rendőrjárőr a település buszmegállójában egy bőrönddel, utazó táskákkal várakozó férfira lett figyelmes az éjszakai órákban. Ellenőrzés alá vonta a 43 éves osztopáni illetékességű férfit, aki a körzeti megbízottnak elmondta, hogy próba munkán volt az egyik abdai cégnél. Mivel szaktudására nem tartottak igényt, ezért hazafelé vette útját. Időközben lekéste az utolsó, Győrbe tartó autóbuszt, s mivel készpénze fogytán volt, gondolta, hogy a buszmegállóban várakozik a következő járatig.

A főtörzszászlós szolgálati gépkocsijába ültette az áthűlt férfit és Győrbe, a Szarvas úti melegedőbe vitte, ahol a szolgálat munkatársai aznap éjszakára szállást és élelmet biztosítattak számára.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.