Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2018. Április 11. 13:37, szerda | Bulvár

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Szick Petra, volt szépségkirálynő március közepén jelentette be a rajongók számára a közösségi oldalán keresztül,hogy egy időre ismét visszavonul a köztudatból.

Ez nem az első eset,hogy így tett,ugyan is tavaly ősszel amikor Palcsó Tamással “összeboronálták”, hónapokra eltűnt a közéletből,majd egy nagy robbanással vissza is tért. Úgy látszik,hogy a fiatal tehetség szeret a rajongóinak meglepetést okozni,hisz az egy hónapos “média hiátusból” teljesen új külsővel és óriási hírekkel robbant vissza a köztudatba. A magyar szépség szebben ragyog mint valaha. Na,de miért történt ez a nagy átváltozás? Megkeresésünkre a fiatal díva csak ennyit mondott:

“Semmi egetrengető dologról nincs szó. Egyszerűen tavaly óta,hónapokon keresztül, megállás nélkül forgattam,fotóztam,vagy dolgoztam. Semmi szabadidőm nem volt sem magamra,sem a családomra. Teljesen kimerültem érzelmileg,és fizikailag is. Túl sok volt minden,és ezt a szervezetem is észrevette. Beteg is lettem,és éreztem azt,hogy akkor most itt van a pihenés ideje,így elvonultam kicsit mindenki elől,de már itt vagyok,harcra készen.”- viccelődött Petra, aki azt is elmesélte,hogy ő lett az Acsaújlaki kastély arca, szóval egy nagy fotózás előtt áll.

Legközelebb, májusban indul a 8. Magyar Világtalálkozó Szépe választáson, illetve kész lett a várva várt sportruha kollekciója is,amit hamarosan piacra fog dobni.

Mindenki vigyázzon...egy óriási robbanás van kialakulóban. Hajrá Petra! Mi drukkolunk neked.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon