Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2018. Április 11. 13:37, szerda | Bulvár

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Szick Petra, volt szépségkirálynő március közepén jelentette be a rajongók számára a közösségi oldalán keresztül,hogy egy időre ismét visszavonul a köztudatból.

Ez nem az első eset,hogy így tett,ugyan is tavaly ősszel amikor Palcsó Tamással “összeboronálták”, hónapokra eltűnt a közéletből,majd egy nagy robbanással vissza is tért. Úgy látszik,hogy a fiatal tehetség szeret a rajongóinak meglepetést okozni,hisz az egy hónapos “média hiátusból” teljesen új külsővel és óriási hírekkel robbant vissza a köztudatba. A magyar szépség szebben ragyog mint valaha. Na,de miért történt ez a nagy átváltozás? Megkeresésünkre a fiatal díva csak ennyit mondott:

“Semmi egetrengető dologról nincs szó. Egyszerűen tavaly óta,hónapokon keresztül, megállás nélkül forgattam,fotóztam,vagy dolgoztam. Semmi szabadidőm nem volt sem magamra,sem a családomra. Teljesen kimerültem érzelmileg,és fizikailag is. Túl sok volt minden,és ezt a szervezetem is észrevette. Beteg is lettem,és éreztem azt,hogy akkor most itt van a pihenés ideje,így elvonultam kicsit mindenki elől,de már itt vagyok,harcra készen.”- viccelődött Petra, aki azt is elmesélte,hogy ő lett az Acsaújlaki kastély arca, szóval egy nagy fotózás előtt áll.

Legközelebb, májusban indul a 8. Magyar Világtalálkozó Szépe választáson, illetve kész lett a várva várt sportruha kollekciója is,amit hamarosan piacra fog dobni.

Mindenki vigyázzon...egy óriási robbanás van kialakulóban. Hajrá Petra! Mi drukkolunk neked.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,