Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2018. Április 11. 13:37, szerda | Bulvár

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Szick Petra, volt szépségkirálynő március közepén jelentette be a rajongók számára a közösségi oldalán keresztül,hogy egy időre ismét visszavonul a köztudatból.

Ez nem az első eset,hogy így tett,ugyan is tavaly ősszel amikor Palcsó Tamással “összeboronálták”, hónapokra eltűnt a közéletből,majd egy nagy robbanással vissza is tért. Úgy látszik,hogy a fiatal tehetség szeret a rajongóinak meglepetést okozni,hisz az egy hónapos “média hiátusból” teljesen új külsővel és óriási hírekkel robbant vissza a köztudatba. A magyar szépség szebben ragyog mint valaha. Na,de miért történt ez a nagy átváltozás? Megkeresésünkre a fiatal díva csak ennyit mondott:

“Semmi egetrengető dologról nincs szó. Egyszerűen tavaly óta,hónapokon keresztül, megállás nélkül forgattam,fotóztam,vagy dolgoztam. Semmi szabadidőm nem volt sem magamra,sem a családomra. Teljesen kimerültem érzelmileg,és fizikailag is. Túl sok volt minden,és ezt a szervezetem is észrevette. Beteg is lettem,és éreztem azt,hogy akkor most itt van a pihenés ideje,így elvonultam kicsit mindenki elől,de már itt vagyok,harcra készen.”- viccelődött Petra, aki azt is elmesélte,hogy ő lett az Acsaújlaki kastély arca, szóval egy nagy fotózás előtt áll.

Legközelebb, májusban indul a 8. Magyar Világtalálkozó Szépe választáson, illetve kész lett a várva várt sportruha kollekciója is,amit hamarosan piacra fog dobni.

Mindenki vigyázzon...egy óriási robbanás van kialakulóban. Hajrá Petra! Mi drukkolunk neked.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 19. 08:19, hétfő | Bulvár

Az Agymenők Pennyje meghökkentő dolgot árult el a házasságáról

Nem szokványos szabályok szerint élnek együtt a férjével.

2019. Augusztus 16. 11:15, péntek | Bulvár

Eladták James Bond gépfegyveres, gumilyukasztós, golyóálló sportkocsiját

6,385 millió dollárért (1,87 milliárd forint) árvereztek el egy James Bond-filmekhez készült, különleges szerkezetekkel ellátott Aston Martin DB5 sportkocsit csütörtökön a kaliforniai Montereyben.

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

2019. Augusztus 16. 06:50, péntek | Bulvár

Tóth Gabiék vitája miatt leállt a Sztárban sztár leszek! forgatása

Tóth Gabi és Horváth Tamás szóváltása miatt leállt a TV2 új műsorának forgatása, a mesterek több mindenben nem értettek egyet a közös munka során.