Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 11. 13:37, szerda | Bulvár

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Lelki és fizikai felfrissülésen ment keresztül a magyar modell

Szick Petra, volt szépségkirálynő március közepén jelentette be a rajongók számára a közösségi oldalán keresztül,hogy egy időre ismét visszavonul a köztudatból.

Ez nem az első eset,hogy így tett,ugyan is tavaly ősszel amikor Palcsó Tamással “összeboronálták”, hónapokra eltűnt a közéletből,majd egy nagy robbanással vissza is tért. Úgy látszik,hogy a fiatal tehetség szeret a rajongóinak meglepetést okozni,hisz az egy hónapos “média hiátusból” teljesen új külsővel és óriási hírekkel robbant vissza a köztudatba. A magyar szépség szebben ragyog mint valaha. Na,de miért történt ez a nagy átváltozás? Megkeresésünkre a fiatal díva csak ennyit mondott:

“Semmi egetrengető dologról nincs szó. Egyszerűen tavaly óta,hónapokon keresztül, megállás nélkül forgattam,fotóztam,vagy dolgoztam. Semmi szabadidőm nem volt sem magamra,sem a családomra. Teljesen kimerültem érzelmileg,és fizikailag is. Túl sok volt minden,és ezt a szervezetem is észrevette. Beteg is lettem,és éreztem azt,hogy akkor most itt van a pihenés ideje,így elvonultam kicsit mindenki elől,de már itt vagyok,harcra készen.”- viccelődött Petra, aki azt is elmesélte,hogy ő lett az Acsaújlaki kastély arca, szóval egy nagy fotózás előtt áll.

Legközelebb, májusban indul a 8. Magyar Világtalálkozó Szépe választáson, illetve kész lett a várva várt sportruha kollekciója is,amit hamarosan piacra fog dobni.

Mindenki vigyázzon...egy óriási robbanás van kialakulóban. Hajrá Petra! Mi drukkolunk neked.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.