Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Május 03. 08:50, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Lemondatná saját pártjának vezetőit Molnár Csaba

Lemondatná saját pártjának vezetőit Molnár Csaba

Távozásra szólította fel az MSZP elnökségét Molnár Csaba búcsúzó kancelláriaminiszter. A párt Győr-Moson-Sopron megyei elnöke a elmondta: a távozásra nem a megújul&#

-gy érzem, hogy a felelősség kimondásában mintha nem lennének tiszta és egyenes mondatok - hangoztatta, hozzátéve: az elnök ugyan határozottan és egyértelműen döntött, de a felelősség nem egy személyben az övé. Molnár Csaba az interjúban minden elnökségi tagot arra buzdított, hogy kövesse Lendvai Ildikó elnök és Vadai gnes elnökségi tag példáját. "Politikailag és erkölcsileg egyaránt ezt tartom a helyes útnak. Ha mismásolunk és maszatolunk, az pont az az MSZP-arc, amire áprilisban a választók nemet mondtak. Az a régi MSZP fizimiskája. Az oly sokat emlegetett megújulásnak április 25-én kellett volna megindulnia, világos fogalmazással és felelősségvállalással" - jelentette ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.