Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2016. Március 23. 09:21, szerda | Helyi
Forrás: MTI, Fotó: Infomóvár

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC elnöki posztjáról

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC elnöki posztjáról

Lemondott Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnöki posztjáról.

A klub keddi közleménye szerint "az elnökség az egyesületet a jövőben más vezetési struktúrával és a klubmenedzsmenten belüli differenciáltabb munkamegosztással kívánja irányítani, melyben Kelecsényi Ernő nem kíván részt venni. Ezért elnöki mandátuma lejárta előtti lemondással lehetővé teszi, hogy az elnökség már most megkezdhesse az új vezetési struktúra kidolgozását."



Kelecsényi Ernő csaknem ötéves vezetése alatt a klub legsikeresebb időszakát mondhatja magáénak: kétszer nyerte meg a legrangosabb európai kupát, a Bajnokok Ligáját, háromszor a magyar bajnokságot, négyszer a Magyar Kupát, illetve kétszer hódította el a magyar Szuperkupát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 09:14, péntek | Helyi

Tetőzött a Duna, itt áll ma a Mosoni-Duna vize

Tetőzött a Duna a Nagybajcsnál, a Mosoni-Duna győri szakaszán reggel pedig jól látható volt a víz szintje a korábbi árvizekhez képest – mindegyik a véneki torkolati műtárgy megépítése előtt történt.

2024. Szeptember 20. 08:12, péntek | Helyi

Cirkuszi előadásra készülnek a győri diákok

Cirkuszi előadásra készülnek a győri Kovács Margit Általános Iskola diákjai. Magyarországon elsőként itt szervezték meg azt a projekthetet, amely Ausztriában és Németországban már nagy népszerűségnek örvend.

2024. Szeptember 20. 07:14, péntek | Helyi

Fekete-fehér történet lett a marcalvárosi kiserdő

A közgyűlés hétfői, rendkívüli közgyűlésén a képviselők elfogadták a marcalvárosi kiserdő 97,5 százalékának levédéséről szóló határozati javaslatot. Az ügy azonban láthatóan ezzel nem zárult le…

2024. Szeptember 19. 09:11, csütörtök | Helyi

Polgármester nélkül védekeznek Dunaszentpálon

Nyúlgátat építenek, homokzsákokat pakolnak a Mosoni-Duna menti Dunaszentpálon, ahol nyáron elhunyt a település polgármestere, az időközi választás időpontja viszont még nem ismert.