Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Május 14. 09:55, kedd | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Leoperálták Angelina Jolie mindkét mellét

Leoperálták Angelina Jolie mindkét mellét

Angelina Jolie melleit egészségügyi okok miatt amputálták.

Kiderül, hogy Angelina Jolie nagy veszélyben lehet. Orvosai szerint nagy esélye van a rákos megbetegedésre. A színésznő 50 százalékban hajlamos a petefészekrákra, míg a mellrák 87 százalékos eséllyel alakulhat ki szervezetében.

Az első beavatkozáson február 2-án esett át, majd két héttel később került sor a nyolcórás operációra, mely során eltávolították a melleit. Kilenc héttel később helyreállító műtéten esett át, ahol implantátumokkal pótolták az emlőit.

A színésznő a párja hozzáállását is méltatta: "Szerencsés vagyok, hogy olyan partnerem van, mint Brad Pitt, aki végig támogatott és szeretett. Mindenkinek, akinek a felesége vagy a barátnője ugyanezen megy keresztül, tudnia kell, hogy fontos részt vennie a folyamatban. Brad a műtétek minden percében velem volt a Pink Lotus Breast Centerben, ahol kezeltek. Mindig találtunk alkalmat arra, hogy együtt nevessünk. Tudtuk, hogy ez volt a helyes lépés, amit a családunk érdekében meg kellett tenni és a ez is közelebb hoz minket egymáshoz. Így lett."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.