Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Május 26. 12:10, vasárnap | Bulvár

Leslie Mandoki megírta Varga Miklós Vén Európájának angol verzióját

Leslie Mandoki megírta Varga Miklós Vén Európájának angol verzióját

Harminc év után világsztárok álltak mikrofon mögé, hogy újraénekeljék a Vén Európát, Varga Miklós nagysikerű dalát – számolt be az Origo.

Harminc év után világsztárok álltak mikrofon mögé, hogy újraénekeljék a Vén Európát, Varga Miklós nagysikerű dalát – számolt be az Origo.

Varga Miklós 1985-ös dalát a Németországban élő magyar származású Leslie Mandoki dolgozta fel olyan világsztárokkal, mint a Scorpions együttes tagjai, Klaus Meine és Rudolf Schenker valamint Anderson a Jethro Tullból, vagy éppen Peter Maffay.

„Azt akarják üzenni a dallal, hogy csak együtt vagyunk erősek, és össze kell tartanunk. Újra hidakat kell építenünk. Beszélnünk kell arról, ami összeköt – mondta a Bildnek a világhírű zenész és zenei producer.

Az interjúban elmondta, hogy nagyon megtetszett neki a dal, ami a közös Európáról szól, ezért írta meg annak angol nyelvű verzióját – közölte az Origo.

Forrás: hirado.hu

Kép: goole.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 10:22, vasárnap | Bulvár

Országos Beatles Találkozó lesz augusztusban a Kobuci Kertben

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, augusztus 11-én lesz az óbudai Kobuci Kertben.

2019. Június 14. 13:50, péntek | Bulvár

Elárverezi a NAV Gáspár Győző ékszereit

Árverezi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző ékszereit. A hatóság aukciós honlapján a 24 darab ékszer teljes becsértéke közel 6 millió forint - értesült a Blikk.

2019. Június 14. 12:01, péntek | Bulvár

Negyven év elteltével bizonyították, hogy nem öngyilkos lett egy híres ukrán zeneszerző

Öngyilkosságnak állították be Volodimir Ivaszjuk halálát.

2019. Június 13. 05:00, csütörtök | Bulvár

Új helyre költözik a VOLT Fesztivál

Új helyszínen, a korábbi szomszédságában rendezik meg az idei, 27. Telekom VOLT Fesztivált, amely június 25-én nyitja meg kapuit - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.