Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2020. Május 04. 13:55, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Letartóztatták a szüleire késsel támadó férfit Nógrád megyében

Letartóztatták a szüleire késsel támadó férfit Nógrád megyében

Letartóztattak egy 56 éves férfit, aki részegen késsel támadt szüleire, és bántalmazta édesapját a Nógrád megyei Héhalomban - erről a megyei főügyész tájékoztatta az MTI-t hétfőn.

Bóna Gyula elmondta: a gyanúsított április második felében szabadult korábbi elzárás büntetéséből, majd a szüleihez költözött.

A férfi korábban is italozó életmódot folytatott, ittas állapotban rendszeresen tanúsított emberi méltóságot súlyosan sértő, megalázó magatartást a szüleivel szemben, akik gyakran veszekedtek vele, és - eredmény nélkül - kérték őt az italozás abbahagyására, valamint az elköltözésre.

Április 29-én délután agresszív viselkedése miatt anyja felhívta a rendőrséget, mire a férfi a konyhaszekrény fiókjából elővett egy konyhakést, és azzal közelített szüleihez.

A szülőknek együttes erővel sikerült kicsavarni a kést a kezéből, a dulakodás során a gyanúsított arcon fejelte 79 éves apját, majd ököllel arcon is ütötte, amitől az orrcsontja zúzódott.

A dulakodásnak a rendőrség érkezése vetett véget.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványára, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlés veszélyének megakadályozása érdekében a nyomozási bíró elrendelte a férfi letartóztatását - közölte a főügyész.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Július 06. 12:00, hétfő | Kék hírek

Vadkamera buktatta le drogtermesztőket

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók a férfiak tettét kábítószer-kereskedelemmé minősítették át.

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.