Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 13. 13:14, csütörtök | Helyi

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki benne lehetett a Borkai-ügyben

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki benne lehetett a Borkai-ügyben

December 18-án letartóztatták Mikó Istvánt – erről ír a 24.hu

A portál a Központi Nyomozó Főügyészségre hivatkozva azt írja Mikó István vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt zajló nyomozásban gyanúsított, három másik személlyel együtt.

Mikó István neve már többször is felbukkant a közéletben. Először 2016-ban a Városligetben, amikor erőemberek vették át a hatalmat, de a győri polgármester, Borkai Zsolt botrányánál is előkerült a neve. A 444.hu azt írja, Mikó István a megjelent hírek szerint a tavaly letartóztatott Tóth Csaba partnereként elvette a Borkai Zsolték adriai útján készült felvételeket attól az M. Richárdtól, akihez azok elkerültek még jóval azelőtt, hogy 2019-ben a Borkai-botrány kirobbant volna.

Mikó István neve legutóbb 2021 áprilisában került nyilvánosság elé, amikor a Dunaferr-gyár területéhez riasztották a rendőrséget, miután nagyjából ötvenen be akartak jutni a Dunai Vasmű területére.

A 24.hu azt írja, arról nincs információ, hogy Mikót milyen üggyel összefüggésben tartóztatták le, mert az eljárás érdekeire hivatkozva a nyomozóhatóság nem adott tájékoztatást a részletekről

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.