Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Hírek

2022. Január 13. 13:14, csütörtök | Helyi

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki benne lehetett a Borkai-ügyben

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki benne lehetett a Borkai-ügyben

December 18-án letartóztatták Mikó Istvánt – erről ír a 24.hu

A portál a Központi Nyomozó Főügyészségre hivatkozva azt írja Mikó István vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt zajló nyomozásban gyanúsított, három másik személlyel együtt.

Mikó István neve már többször is felbukkant a közéletben. Először 2016-ban a Városligetben, amikor erőemberek vették át a hatalmat, de a győri polgármester, Borkai Zsolt botrányánál is előkerült a neve. A 444.hu azt írja, Mikó István a megjelent hírek szerint a tavaly letartóztatott Tóth Csaba partnereként elvette a Borkai Zsolték adriai útján készült felvételeket attól az M. Richárdtól, akihez azok elkerültek még jóval azelőtt, hogy 2019-ben a Borkai-botrány kirobbant volna.

Mikó István neve legutóbb 2021 áprilisában került nyilvánosság elé, amikor a Dunaferr-gyár területéhez riasztották a rendőrséget, miután nagyjából ötvenen be akartak jutni a Dunai Vasmű területére.

A 24.hu azt írja, arról nincs információ, hogy Mikót milyen üggyel összefüggésben tartóztatták le, mert az eljárás érdekeire hivatkozva a nyomozóhatóság nem adott tájékoztatást a részletekről

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 13:24, szerda | Helyi

Kikódolt telefonnal a börtönből csalt ki pénzt

Vádat emeltek annak a férfinak az ügyében, aki a börtönből a telefonján keresztül is csalásokat követett el.

2022. Január 19. 13:22, szerda | Helyi

Jelekkel kommunikálnak a babák

Jelekkel kommunikálnak a babák. Akár azt is ki tudják fejezni, hogy álmosak, éhesek vagy játszani szeretnének.

2022. Január 19. 13:19, szerda | Helyi

Újra nyitva a Dunakapu téri mélygarázs

Ismét nyitva a Dunakapu mélygarázs. A műszaki hiba elhárítását követően a Győr-Szol Zrt. január 18-án ismét megnyitotta a Dunakapu mélygarázst.

2022. Január 18. 10:46, kedd | Helyi

Eredményes volt a licit, új tulajdonosa lehet az ETO Parknak!

Befejeződött a győri ETO Park létesítményeire a licit. A 8,2 milliárd és 1,8 milliárd forintos csomagokra december 31-től licitálhattak az érdeklődők, már a nyitás után azonnal mindkét tételre érkezett vételi szándék.