Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 05. 08:30, csütörtök | Sport

Letartóztatták Ronaldinhót

Letartóztatták Ronaldinhót

A helyi hatóságok letartóztatták a világbajnok brazil futballistát, Ronaldinhót és bátyját, Robertót Paraguayban, mivel a gyanú szerint hamis útlevéllel léptek be az országba.

A 2002-ben világbajnok, 2005-ben aranylabdás brazil legenda és testévre egy Nicolas Belotti nevű paraguayi kaszinótulajdonos meghívására érkezett a Brazíliával szomszédos országba, hogy ott több médiaeseményen is részt vegyen. A paraguayi belügyminisztérium közlése szerint azonban szerda éjjel őrizetbe vették a testvérpárt, miután a gyanú szerint hamis útlevéllel hagyták el hazájukat, illetve léptek be a vendéglátó országba. A szállodai szobájukban a saját nevükre szóló, de őket paraguayi állampolgárként feltüntető íratokat találtak, írja a helyi La Nacion című lapra hivatkozva a Goal.com nevű oldal.

Ronaldinho és testvére jelenleg nem rendelkezik brazil útlevéllel, azt ugyanis bevonta hazájuk hatósága, miután nem voltak hajlandóak befizetnek azt a 8,5 millió dollárnak megfelelő összegű büntetét, amit egy természetvédelmi területen megvalósított engedély nélküli építkezés miatt szabtak ki rájuk még 2018-ban. Útlevél nélkül el sem hagyhatnák Brazíliát, azonban tavaly szeptemberben mégis kinevezték az ország egyik idegenforgalmi nagykövetének.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Norberto Duarte

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.