Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 29. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Levetkőzött Brad Pitt anyja

Levetkőzött Brad Pitt anyja

Újabb híresség tüntet meztelen testével a valódi szőrmeviselés ellen, és kivételesen még egy csinos hölgyről is van szó, Taraji P. Henson személyében.

Míg a Benjamin Button különös életében a fordítva fejlődő Brad Pitt sorsát egyengette teljes szívéből Taraji P. Henson, addig az életben a szőrős kis állatokért küzd. Pontosabban azért, hogy megmaradjon a bundájuk. A negyvenéves színésznő lett a PETA legújabb reklámteste a szőrmeviselés elleni küzdelemben, ami azt jelenti, hogy anyaszült meztelenül látható a szervezet plakátjain. Ami kivételesen nemcsak a kampány üzenete miatt örvendetes, hanem, mert az Oscar-jelölt Taraji túl a negyedik x-en is dögösen néz ki. Ami az elmúlt bő egy év PETA-s poszterlányokról nem volt igazán elmondható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.