Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Október 05. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Levetkőzött Julia Roberts unokahúga

Levetkőzött Julia Roberts unokahúga

Hamar utolérte Emma Robertset a hollywoodi trend, és beállt ifjú kolleginái sorába, akik fehérneműben mutogatják testüket.

Julia Roberts anno azzal lett óriási világsztár, hogy utcalányt alakított. A karrier érdekében való szemérmetlenség pedig továbböröklődött a vérvonalban. Az unokahúga ugyanis legújabb filmjében szexi fehérneműben látható, ami nagyon nem takarja a bájait. A tizenkilenc esztendős Emma szerint nincs ezzel semmi baj, mivel színésznő, és a munkaköri leírása néha megköveteli a ruhátlanságot. Éppen ezért pózolt melltartó nélkül, egy szál atlétában tavaly, amint nagykorúságba lépett.

Viszont Emma igazából nem a híres rokont utánozza, hanem sokkal inkább azt az utat járja be, amit a korábbi tinisztárok már alaposan kitapostak. Ugyanis Lindsay Lohan és Hilary Duff is az egyik gyerekcsatornán - jelen esetben a Nickelodeonon - lett népszerű, majd szép lassan elkezdték a szexualitás eszközével új dimenzióba helyezni karrierjüket. Viszont időben megállni nem sikerült mindenkinek, amit LiLo esete tökéletesen bizonyít. Az alkoholproblémákkal küzdő apja, Eric miatt pedig Emma is úgymond veszélyeztetett helyzetben van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.