Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 12. 06:00, péntek | Belföld

Lezárások lesznek Budapesten

Lezárások lesznek Budapesten

Hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futást, ami miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten - közölték a szervezők.

Szombaton a futamok főként a Margitszigetet érintik, ezért lezárják a központi utat 6 és 17 óra között.

Forgalmi változásokra kell számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcán, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton (a Széchenyi István tér és Népfürdő utca között) és a Margit hídon 14.50 és 16 óra között.

Vasárnap is lezárják a margitszigeti központi utat 6 óra és 17 óra között, de 8.50-től 14.30-ig forgalmi változásokra kell számítani a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az újpesti rakparton.

7 óra és 10.30 között lezárják a budai alsó rakpartot (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között), illetve 7 óra és 14 óra között a pesti alsó rakpartot.

Forrás: origo.hu

Kép: futanet.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.