Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2016. Március 03. 08:35, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Összezsúfolva a raktérben

Lezárt akta: Összezsúfolva a raktérben

Vádemelési javaslattal zárult annak a két gyanúsítottnak az ügye, akik egy furgon rakterében 23 határsértőt akartak illegálisan Ausztriába szállítani.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott G. István 51 éves érdi és M. Erika 27 éves bicskei lakosok ellen embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 23 szír állampolgárt próbáltak gépkocsijukkal illegálisan külföldre juttatni. Az autópályás járőrök Hegyeshalom térségében, az M1-es autópályán ellenőrizték a jármű vezetőjét és utasát 2015. augusztus 17-én 18 óra 20 perckor. A rendőrök a furgon rakterében 23 határsértőt találtak, akik a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkeztek.
A járőrök a gépjármű sofőrjét és társát elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.