Városlista
2020. augusztus 11, kedd - Zsuzsanna

Hírek

2019. Október 25. 11:16, péntek | Bulvár

Lezárul egy korszak: Ma búcsúzik Berényi Miklós a képernyőről

Lezárul egy korszak: Ma búcsúzik Berényi Miklós a képernyőről

Ma este láthatják utoljára Berényi Miklós karakterét a Barátok közt rajongói.

A kegyetlen üzletembert alakító Szőke Zoltán (51) ugyanis 21 év után búcsút intett a sorozatnak. A főgonosz stílusosan távozik, rácsok mögött köszön el a nézőktől. Viszont annak ellenére, hogy Szőke döntése véglegesnek tűnik, a Blikk úgy tudja, karaktere élve marad. Messze a Mátyás király tértől, a rácsok mögött tengeti további az életét, ahol bizonyos – egyelőre még titokban tartott – ok miatt nem látogathatják a szerettei.

"Szőke Zoltán azt szerette volna, ha Berényi Miklós megjavul, és a jövőben jobban hasonlít hozzá a karakter, de erre a produkció nem volt nyitott. Ám meghagytak egy kis mozgásteret, Berényi Mikós ugyanis nem hal meg" – mesélte a sorozatban dolgozó egyik stábtag.

"Hiszen – kiindulva az eddig történtekből – vele bármi történik, legyen az robbantás, lövés vagy rákos megbetegedés, azt túléli. Így legalább nyitva marad egy kiskapu, ha a produkció vissza akarja hozni." - tett hozzá

A bennfentes szerint egyelőre erre nem sok esély van. Éppen ezért a sorozat készítői egy ideje elkezdték felépíteni az új, izgalmas karaktereket: Volosinovszki György (29) Szántó Áronként és Pesák Ádám (25) Harmath Gergőként is ezt a tábort erősíti, de hosszú évek után visszatért az örök rivális, az Ábrahám Edit (62) által megformált Berényi Claudia is.

A produkció nem csak ezért bízik abban, hogy a Barátok közt Berényi Miki nélkül is sikeres lesz.

"Huszonegy év nagy idő, megértjük Szőke Zoltán döntését. Azt azonban nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Barátok közt eddig sem Berényi Miklósról szólt, hanem a Mátyás király tér lakóinak életéről – jelentette ki a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter, aki hozzátette: eddig annyi minden történt, amikor Miki a sztori részese volt, és így lesz ez nélküle is.

Azzal, hogy Miklós eltűnik, a sorozat nem ér véget. Régi és új szereplők is érkeznek, továbbra is rengeteg dráma és izgalom várható, szóval igaz a mondás, hogy nálunk tényleg bármi megtörténhet."

Már csak öt őstag van

Szőke Zoltán távozásával ötre csökkent azoknak a száma, akik az első pillanattól a sorozat szereplői. Varga Izabella (46), aki dr. Balogh Nóraként éppen negyedszerre ment hozzá Berényi Miklóshoz, hogy megmentsék a céget. Az ország Vili bácsija, azaz Várkonyi András (70), a boltos Novák Laci, azaz Tihanyi-Tóth Csaba (51), a Barta Zsoltot megformáló Rékasi Károly (57) és Ábrahám Edit, azaz, Berényi Claudia az őstagok.

Forrás: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!