Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Január 30. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Lilu egyre csinosabb

Lilu egyre csinosabb

Lilut évekkel ezelőtt egy forgatáson elbűvölte a magával ragadó spanyol táj, és egy feledhetetlen, zamatos, gyümölcsös íz. A gyönyörű műsorvezető akkor kóstolta előszöraz egyik luxuskategóriás pezsgőt, s az élet úgy hozta, hogy n

Lilu életében a közelmúltban történt egy-két érdekes sorsszerű momentum. A kifinomult eleganciájáról is ismert műsorvezető korábban egy forgatás alkalmával ellátogatott egy pezsgőgyárba Vágó Istvánnal, akivel akkor közösen vezetett műsort. Lilu ott ismerkedett meg a kategóriájában piacvezető nedűvel, amelynek íze teljesen elvarázsolta. Így amikor nemrég felkeresték a ValóVilág háziasszonyát, hogy legyen az ital magyarországi arca, gondolkodás nélkül igent mondott.

"Azt hiszem, van abban valami sorsszerű, hogy megtalált engem ez a cég, hiszen hatalmas élmény volt számomra egy régi spanyolországi forgatás során tett gyárlátogatásunk, ahol Vágó Istvánnal kóstolgattuk a legnagyobb mennyiségben vásárolt palackos erjesztésű pezsgőket. Így már ismertem a márkát, amikor megkerestek. Már ott a gyárban a rosé vált a kedvencemmé, mert szinte érzi az ember a nap érlelte szőlőszemet a szájában. Szilveszterkor is azt bontottunk" - árulta el az RTL Klub műsorvezetője, aki hiszi, semmi nem történik véletlenül.
"Jót derültem, amikor kiderült, a kampányhoz Almási J. Csaba készíti a fotókat, ugyanis ő fotózott először engem karrierem elején, az első szárnypróbálgatásaim idején" - tette hozzá nevetve a minőségi életet hirdető Lilu, aki nem szokott inni, ám ha alkoholt fogyaszt, kizárólag pezsgőt iszik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.