Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Augusztus 03. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Lindsay Lohant kiengedték a börtönből

Lindsay Lohant kiengedték a börtönből

Szabadon engedték a börtönből Los Angelesben hétfőn Lindsay Lohant. A 24 éves amerikai filmsztár 13 napig volt rácsok mögött, mivel megszegte a próbára bocsátás feltételeit, amit egy 2007-es ítéletben mondott ki a bíróság rá ittas ve

A távozás után a színésznő az ítélet másik részének megfelelően egyenesen egy rehabilitációs klinikára ment. A helyi seriffiroda szóvivője, Steve Whitmore csak annyit közölt a helyi média szerint, hogy Lohan a börtön kapuján kilépve egy zárt furgonba ült, amiben többen voltak.



Lohant 2007 májusában tartóztatták le, miután karambolozott a kocsijával Beverly Hillsben. Ezután bekerült egy elvonóba, két hónappal később azonban megint ittas vezetésen érték, ráadásul kokaint találtak nála a rendőrök. Próbaidőre szabadon engedte egy bíró, és a döntésének megfelelően Lohan részt vett egy alkoholistákat kezelő programon, de csak hébe-hóba.



Ezzel pedig megszegte a próbára bocsátás feltételeit. A bíróság ezért később 13 nap börtönre és klinikai kezelésre ítélte. Idén július 20-án került be a Los Angeles-i Century Regional Detention Facility nevű börtönbe, ahol biztonsági okokból eltávolították a közeléből a többi rabot. Az amerikai média szerint az őrök mintafogolynak nevezték a színésznőt, aki állításuk szerint mindvégig együttműködő és nyugodt volt.



(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.