Városlista
2020. október 31, szombat - Farkas

Hírek

2018. Május 11. 06:00, péntek | Bulvár

Liptai Claudia nyugtatókat szed be az esküvőjére

Liptai Claudia nyugtatókat szed be az esküvőjére

Közelgő esküvőjéről árult el részleteket a TV2 műsorvezetője: 100-120 vendéggel számolnak, egyetlen helyszínen zajlik majd minden.

Liptai Claudia hamarosan hozzámegy kisfia édesapjához, az esküvőt azonban egyáltalán nem a hagyományok szerint szervezik: nem lesz menyasszonytánc és menyasszonyszöktetés. Legény-, illetve lánybúcsút ajd tartanak a nagy nap előtt, de másik estéken, hogy valaki otthon maradhasson a gyerekekkel.

"100-120 vendéggel tervezük, ez még kezelhető átlátható létszám mindenkivel tudok majd beszélgetni és táncolni. Egyébként egyetlen helyszínen lesz minden. A hivatalos részét az anyakönyvezetővel, mi már előtte elintézzük."- mesélte a Storynak.

Nem elégedett magával, de nem kezd komolyabb önsanyargatásba az esküvő miatt.

"Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon.
Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bemennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát vagy hogy a kisfiam, aki majd a gyűrűket hozza, az apját és engem vegyen célba és nem valamelyik bokor alá hajlítsa be a karikákat."
- tette hozzá Claudia.

Forrás: origo.hu

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 30. 14:08, péntek | Bulvár

Jennifer Lopez és Armie Hammer romantikus vígjátékban készül esküvőre

Jennifer Lopez és Armie Hammer a Shotgun Wedding című romantikus vígjátékban tér vissza a filmvászonra. A produkció a Lionsgate stúdióban készül a Variety hírportál szerint.

2020. Október 29. 07:00, csütörtök | Bulvár

Gyere el és próbáld ki! Nem fogod megbánni!

Park Szeparé Magic Home - Te és a Család!

2020. Október 28. 13:27, szerda | Bulvár

Lippó hatalmas sikere! - VIDEÓ

Lippó és környéke összefogott! Kis település mer nagyot álmodni!

2020. Október 28. 08:00, szerda | Bulvár

Budapest is bekerült az Iron Maiden 2021-es turnéjába

Egy magyarországi fellépés is bekerült az Iron Maiden Legacy of the Beast című turnéjának utolsó, jövő évi európai szakaszába: a világhírű brit rockcsapat 2021. június 9-én ad koncertet a Groupama Arénában.