Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 11. 06:00, péntek | Bulvár

Liptai Claudia nyugtatókat szed be az esküvőjére

Liptai Claudia nyugtatókat szed be az esküvőjére

Közelgő esküvőjéről árult el részleteket a TV2 műsorvezetője: 100-120 vendéggel számolnak, egyetlen helyszínen zajlik majd minden.

Liptai Claudia hamarosan hozzámegy kisfia édesapjához, az esküvőt azonban egyáltalán nem a hagyományok szerint szervezik: nem lesz menyasszonytánc és menyasszonyszöktetés. Legény-, illetve lánybúcsút ajd tartanak a nagy nap előtt, de másik estéken, hogy valaki otthon maradhasson a gyerekekkel.

"100-120 vendéggel tervezük, ez még kezelhető átlátható létszám mindenkivel tudok majd beszélgetni és táncolni. Egyébként egyetlen helyszínen lesz minden. A hivatalos részét az anyakönyvezetővel, mi már előtte elintézzük."- mesélte a Storynak.

Nem elégedett magával, de nem kezd komolyabb önsanyargatásba az esküvő miatt.

"Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon.
Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bemennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, az foglalkoztat, hogy a lányom is jól érezze magát vagy hogy a kisfiam, aki majd a gyűrűket hozza, az apját és engem vegyen célba és nem valamelyik bokor alá hajlítsa be a karikákat."
- tette hozzá Claudia.

Forrás: origo.hu

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára