Városlista
2020. április 9, csütörtök - Erhard

Hírek

2020. Március 24. 07:54, kedd | Bulvár

Liptai Claudia új külsővel tanárnő lett - Újra jön A Tanár

Liptai Claudia új külsővel tanárnő lett - Újra jön A Tanár

A műsorvezetőt már az új külsejével láthatjuk hamarosan a képernyőn, méghozzá A Tanár című népszerű RTL Klub-os sorozatban.

Liptai Claudia új frizurával tér vissza a képernyőre, mégpedig A Tanár harmadik évadába. A plakátokon látható, rövid barna frizura pedig remekül áll neki.

A sorozat április 11-én érkezik az RTL Klub képernyőjére.

Az RTL Magyarország hétfőn jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben több extra tartalommal bővíti az RTL Most nevű ingyenes internetes szolgáltatásának tartalomkínálatát, és a közlemény vége felé váratlanul megemlítették, hogy „A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők az RTL Moston megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság (…) kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.”

Vagyis mindössze 18 nap múlva érkezik a sokak által várt széria 3. évada, ami most is, mint korábban, szombatonként este lesz képernyőn.

A plakátok is elkészültek, amit a rajongók nagy örömmel fogadtak, és kíváncsian várják milyen szerepet osztottak Claudiára.

Forrás: life.hu; media1.hu

Kép: nlc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 17:01, csütörtök | Bulvár

Újabb mishmi takin született a Nyíregyházi Állatparkban

Egy hónapon belül már a második mishmi takin (Budorcas taxicolor taxicolor) születésének örülhettek a Nyíregyházi Állatpark szakemberei.

2020. Április 09. 15:08, csütörtök | Bulvár

Szekeres Nóra tudományokba ássa bele magát

Új kihívások a műsorvezető életében

2020. Április 09. 08:06, csütörtök | Bulvár

Először készült felvétel galaxisok ütközéséből eredő, nagy erejű anyagsugárról

Először készült felvétel galaxisok ütközéséből eredő, nagy erejű anyagsugárról, úgynevezett relativisztikus jetről.

2020. Április 08. 18:07, szerda | Bulvár

Nick Cave jövőre pótolja idén elmaradó budapesti koncertjét

Jövőre pótolja Nick Cave és zenekara, a Bad Seeds a koronavírus-járvány miatt idén június 2-án elmaradó magyarországi koncertjét.