Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2017. November 23. 07:36, csütörtök | Belföld

Liptai Claudiát Ördög Nórára cserélték

Liptai Claudiát Ördög Nórára cserélték

Akik tegnap este várták, hogy Liptai Claudia besétál az Appra magyar stúdiójába és levezeti a vetélkedőt, azoknak csalódniuk kellett. Liptai helyett Ördög Nóra szórakoztatta a TV2 nézőit.

Kedden volt az első Appra magyar! Úgy tűnik, sok nézőt szereztek, akik tényleg aktívan használják az okostelefonokat. És nem csak arra, hogy a TV2 applikációját nyomkodják, de reklamálni sem restek. Az Appra magyar! facebook oldalán a műsor kiírt kezdése után 10 perccel már 300-nál többen írtak, mivel nem tetszett nekik, hogy Liptai Claudia helyett Ördög Nóra köszöntötte őket. Ráadásul nem is a várt műsorral.


A VIGYÁZAT, GYEREKKEL VAGYOK! ISMÉTLÉSE KÖZBEN JELENT MEG A FELIRAT, AMI GYORSAN EL IS TŰNT, HOGY AZ APPRA, MAGYAR! MŰSZAKI HIBA MIATT NEM KERÜLT ADÁSBA.

Az Appra magyar! helyett Ördög Nóra jött a gyerekekkel

A magyarázat viszonylag sokáig váratott magára, a fenti képet egy telefonnal sikerült kifotózni, de jó reflex kellett hozzá, mert csak átfutott a Vigyzat, gyerekkel vagyok! ismétlése közben a képernyő alján.Így legalább kiderült, hogy nem véletlenül került egy régi felvétel adásba. Aztán jóval később a facebookon is kiírták: “Kedves nézőink! Az Appra magyar! szerda esti élő adása előtt váratlan technikai probléma merült fel, emiatt a műsor nem tudott elindulni. Kollégáink az adás tervezett ideje alatt sajnos nem tudták elhárítani a problémát. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért.
Az Appra magyar! csütörtökön este 20:35-kor természetesen ismét várja Önöket a TV2-n!”

De ki kapja az egymilliót?

Közben a sasszem kommentelők is megosztották egymással az információt, sokán háborogtak, hogy már első nap is akadozott az applikáció, egy-egy ember sajnálta Claudiát, aki élőben jelentkezett be az adás előtt nem sokkal, hogy szabazásra buzdítsa a rajongóit. Aztán voltak, akik a TV2 kommunikációját szapulkták, hogy 700 komment után sikerült kiírni, mi a probléma.

A hozzászólás áradatban volt néhény vicces megjegyzés, ihletet is kaptunk. Ha már elmaradt Liptai gondolatolvasása, azért itt egy kis szórakozás, már ha szavazós kedvedben vagy. Szeretnénk kideríteni, mit gondolsz, mi is történt? Miért nem Liptai Claudia szavaztatta az országot? Bár tippnek felmerült, hogy az egymilliót akarta megspórolni a tévé, amit a szavazók között sorsolnak ki minden nap végén.

Forrás: nlcafe.hu

Főkép: youtube.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 20:03, péntek | Belföld

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken az MTI-vel.

2020. Július 03. 18:08, péntek | Belföld

Elkezdődött az aratás, közepesnél gyengébb termés várható

Elkezdődtek az aratási munkák az őszi árpa betakarításával, az előzetes becslések szerint az időjárási viszontagságok miatt a közepesnél gyengébb termés várható,

2020. Július 03. 17:06, péntek | Belföld

Késsel megsebesített egy reklamáló vendégét egy szakács

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy IX. kerületi gyorsétterem szakácsa ellen, aki egy gyrosszeletelő késsel sebesítette meg egyik reklamáló vendégét.

2020. Július 03. 15:03, péntek | Belföld

Kiesett egy kétéves gyerek egy második emeleti ablakból Sóskúton

Kiesett egy kétéves kisfiú pénteken egy második emeleti ablakból Sóskúton - erősítette meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI értesüléseit.