Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2017. November 23. 07:36, csütörtök | Belföld

Liptai Claudiát Ördög Nórára cserélték

Liptai Claudiát Ördög Nórára cserélték

Akik tegnap este várták, hogy Liptai Claudia besétál az Appra magyar stúdiójába és levezeti a vetélkedőt, azoknak csalódniuk kellett. Liptai helyett Ördög Nóra szórakoztatta a TV2 nézőit.

Kedden volt az első Appra magyar! Úgy tűnik, sok nézőt szereztek, akik tényleg aktívan használják az okostelefonokat. És nem csak arra, hogy a TV2 applikációját nyomkodják, de reklamálni sem restek. Az Appra magyar! facebook oldalán a műsor kiírt kezdése után 10 perccel már 300-nál többen írtak, mivel nem tetszett nekik, hogy Liptai Claudia helyett Ördög Nóra köszöntötte őket. Ráadásul nem is a várt műsorral.


A VIGYÁZAT, GYEREKKEL VAGYOK! ISMÉTLÉSE KÖZBEN JELENT MEG A FELIRAT, AMI GYORSAN EL IS TŰNT, HOGY AZ APPRA, MAGYAR! MŰSZAKI HIBA MIATT NEM KERÜLT ADÁSBA.

Az Appra magyar! helyett Ördög Nóra jött a gyerekekkel

A magyarázat viszonylag sokáig váratott magára, a fenti képet egy telefonnal sikerült kifotózni, de jó reflex kellett hozzá, mert csak átfutott a Vigyzat, gyerekkel vagyok! ismétlése közben a képernyő alján.Így legalább kiderült, hogy nem véletlenül került egy régi felvétel adásba. Aztán jóval később a facebookon is kiírták: “Kedves nézőink! Az Appra magyar! szerda esti élő adása előtt váratlan technikai probléma merült fel, emiatt a műsor nem tudott elindulni. Kollégáink az adás tervezett ideje alatt sajnos nem tudták elhárítani a problémát. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért.
Az Appra magyar! csütörtökön este 20:35-kor természetesen ismét várja Önöket a TV2-n!”

De ki kapja az egymilliót?

Közben a sasszem kommentelők is megosztották egymással az információt, sokán háborogtak, hogy már első nap is akadozott az applikáció, egy-egy ember sajnálta Claudiát, aki élőben jelentkezett be az adás előtt nem sokkal, hogy szabazásra buzdítsa a rajongóit. Aztán voltak, akik a TV2 kommunikációját szapulkták, hogy 700 komment után sikerült kiírni, mi a probléma.

A hozzászólás áradatban volt néhény vicces megjegyzés, ihletet is kaptunk. Ha már elmaradt Liptai gondolatolvasása, azért itt egy kis szórakozás, már ha szavazós kedvedben vagy. Szeretnénk kideríteni, mit gondolsz, mi is történt? Miért nem Liptai Claudia szavaztatta az országot? Bár tippnek felmerült, hogy az egymilliót akarta megspórolni a tévé, amit a szavazók között sorsolnak ki minden nap végén.

Forrás: nlcafe.hu

Főkép: youtube.com

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 18:08, szerda | Belföld

Egyre több személyi kölcsönt és áruhitelt vesznek fel az ünnepekhez közeledve

Az utóbbi két hónapban megugrott a fedezetlen, elsősorban kisebb összegű személyi kölcsönök és áruhitelek felvételének száma - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője szerdán az M1 csatornán.

2019. December 11. 16:31, szerda | Belföld

Közzétette a Google az idei magyar keresési toplistát

Magyarországon az önkormányzati választások, globálisan pedig az India-Dél-Afrika krikettmérkőzések vezetik a legfelkapottabb Google-keresések 2019-es listáját.

2019. December 11. 16:06, szerda | Belföld

Roham indult a 2020-as éves e-matricákért

Roham indult a 2020-as éves e-matricákért, a megyei és országos éves matricákból 18 százalékkal több fogyott, mint tavaly ilyenkor,

2019. December 11. 14:14, szerda | Belföld

Gyilkosokat fogtak az M1-es autópályán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai, az M1-es autópályán elfogták azt a két szerb állampolgárt, akiket egy Pozsonyban bántalmazott férfi halálával összefüggésben kerestek a szlovák hatóságok.