Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Szeptember 04. 11:00, szerda | Bulvár

L.L. Junior kisfiát gázolta halálra egy nyugdíjas Zuglóban

L.L. Junior kisfiát gázolta halálra egy nyugdíjas Zuglóban

Az énekes szűkszavúan megerősítette a hírt a napokban.

A baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt.

A Blikk úgy tudja a három éves kisfiú kiszaladt az autó elé.

L.L. Juniornak több fellépése is volt szombaton, azon a napon, mikor kisfiát halálra gázolta egy autó Zuglóban, a Vezér és Füredi út találkozásánál. Az énekes éppen úton volt az egyik helyszínre, amikor értesült a tragédiáról.

Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt. Még nem... Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék, és csak azt várom, hogy mikor ébredek fel
- nyilatkozta a Blikknek az énekes.

L.L. Juniornak szombaton két vidéki fellépése és egy fővárosi, zárt körű koncertje is lett volna. Éppen úton volt, amikor értesült a tragédiáról, és azonnal visszafordult. Minden fellépését lemondta, és egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz újra olyan állapotban, hogy színpadra álljon.

A rapper korábban hét évig élt együtt volt párjával, Csillával, két közös gyermekük Laci és Dávid. Az énekes 2016 elején új életet kezdett Körtvélyessy Kingával.

Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez. Azt mesélték, Dávid kiszaladt az útra, pedig okos fiú volt, tudta, hogy nem szabad. Sorra kapom az üzeneteket és a hívásokat, a részvétnyilvánításokat, de meghallgatni sem tudom ezeket, ilyen egyszerűen nem történhet meg
– fogalmazott L.L. Junior.
Sorra gyújtják a gyertyákat

A baleset másnapján már kora reggeltől érkeztek az emberek, valaki egy szál virágot hozott, más mécsest gyújtott a tragédia helyszínén. A környéken többen a kisfiú haláláról beszéltek, sokan látták, ahogy egy Opel típusú személygépkocsi elütötte a gyereket.

"Rengetegen voltunk az utcán, hiszen a közelben buli volt, kerületi rendezvény sztárfellépőkkel, gyerekprogramokkal" - elevenítette fel a borzalmas élményeket egy férfi.
Egyszer csak hatalmas csattanást hallottam, amikor odanéztem, láttam, hogy egy gyerek repül a levegőben, az Opel pedig fékezve megáll. A pici jó tíz méter után a betonra zuhant.
Egy szempillantás alatt ott voltak a bulit biztosító őrök, próbálták újraéleszteni a kicsit. A mentők is hamar jöttek, és egy órát harcoltak a kisfiú életéért. Borzalmas volt végignézni, éjjel nem is aludtam, csak a szörnyű képek pörögtek az agyamban."

Egy másik szemtanú látta, amint a kisgyerek és egy fiatal nő elindul a zebrán a túloldal felé.

"Soha nem fogom elfelejteni... Egy fiatal nő, pici gyermekével kelt útra a zebrán. Egyszer csak a kisfiú kirántotta a kezét, és kiabálva elkezdett szaladni a túloldalra.
Többen azt mondták, egy ismerőst látott meg, hozzá akart átszaladni, de abban a pillanatban érkezett az autó.
Úgy tűnt, nem jött gyorsan, de itt több lámpa is megfogja az autósokat, ezen a szakaszon nem lehet nagyon nyomni neki. Az idős sofőr, aki egy vele körülbelül egyidős nővel utazott, annyira rosszul lett, hogy őt is mentő vitte el a helyszínről"
- mesélte Martin.

"A legszörnyűbb pillanat az volt, amikor az anyukát végül odaengedték a kisfiúhoz. Amikor meglátta, hatalmasat sikított, nem sokkal később a picit elvitték a mentők"- árulta el egy középkorú férfi.

Egy 76 éves férfi ült a volán mögött, akinek több unokája is van. Az idős sofőr teljesen összeomlott a baleset után, felesége is sokkos állapotba került, aki az anyósülésről nézte végig a szörnyű balesetet. A férfi vétlen volt a balesetben, állapította meg a rendőrség. A Bors megkereste F. Tamást, aki otthonában fogadta az újságírót, ám nem tudott megszólalni sem. Annyit elárult, hogy bár minden szabályt betartva közlekedett, sosem fogja tudni megbocsátani magának a történteket.

Hopp Csilla, Junior volt kedvese feltehetően hazafelé sétálhatott koraeste a gyerekekkel. Szemtanúk szerint a kisfiú kirántotta magár édesanyja kezéből és kiszaladt az úton lévő zebrára, ám a gyalogosoknak akkor pirosat mutatott a lámpa és az arra járó autó elgázolta a kisfiút, aki 15 métert repült. Az ott tartózkodók egy hatalmas csattanásra és az édesanya kétségbeesett sikolyára lettek figyelmesek. A helyszínen tartózkodó rendőrök azonnal a kicsi segítségére siettek, ám az életét már nem tudták megmenteni.

Forrás: origo.hu, life.hu

Kép: MTI/Mihádák Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.