Városlista
2021. január 28, csütörtök - Károly,

Hírek

2012. Március 07. 07:19, szerda | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Élményfürdő az Olimpiai Pavilonban

Élményfürdő az Olimpiai Pavilonban

Nagy sikert aratott az Utazás kiállításon felállított Olimpiai Pavilon, amely a Nagy Sportágválasztóhoz hasonlóan a sportágak kavalkádjával kedveskedett az érdeklődőknek, és igyekezett több kedvet csinálni a mozgáshoz.

Egyöntetű volt a Felix Promotion sportmenedzser-irodát az Olimpiai Pavilonban képviselő sportolók véleménye: ilyen eseményekre van szükség ahhoz, hogy a „hétköznapi” emberek megkedveljék a mozgást, illetve sportoló és rajongó közelebb kerüljön egymáshoz. A négynapos rendezvényen az FP saját standdal képviseltette magát, és csütörtöktől vasárnapig rendre legalább egy védencét „megmutatta” a nagyközönségnek. „Fontosnak tartottam, hogy megjelenjünk, elvégre nem magunkért, hanem a szurkolókért dolgozunk, a versenyeken és azokon kívül is nekik szeretnénk örömet okozni. Örülök, hogy ennyien eljöttek, és ki tudja, öt-tíz év múlva talán a most megjelentek közül kopogtat majd be valaki az irodánk ajtaján…” – jelentette ki Rácz Félix, az iroda tulajdonos-ügyvezetője.

Most pedig nézzük, mit szóltak a rendezvényhez a Felix Promotion sportolói!

Szalai Tamás, kajakos: „Az esemény hangulata még jobban megerősítette bennem, hogy ki kell jutnom az olimpiára. Láttam, hogy a szurkolók mennyire készülnek Londonba, és ha már most ilyen hangulatban vannak, nem is tudom elképzelni, mi lesz, amikor aranyérmeseket köszöntenek. Semmiképpen sem szeretnék lemaradni erről az élményről, ez további ösztönzést ad a spanyolországi edzőtáborra!”

Nguyen Anasztázia, atléta: „Az ilyen események nagyon hasznosak a sportágak népszerűsítése szempontjából, sok mindent ki lehet próbálni, sok kisgyerek kíváncsiságát fel lehet kelteni, ami az utánpótlás miatt különösen fontos. Akik aztán lejönnek egy edzésre, ott is ragadnak, mert nem lehet nem szeretni ezt a sportágat. Azt kell elérnünk, hogy lejöjjenek, mert sajnos ma ezzel van a legnagyobb gond, túl sok minden vonja el a figyelmüket a sportról.”

Kelemen Balázs, ökölvívó: „Több gyerek is feljött a ringbe, ütögette Farkas Józsi bácsi tenyerét, a nevelőegyesület KSI is megjelent, én pedig az edzőmmel, Radó Lászlóval egy bemutató edzéssel igyekeztem kedvet csinálni a bokszhoz. Mindenképpen okos dolog összekötni egy kiállítást egy ilyen rendezvénnyel, ezzel minden fél jól járhat. De nekünk, sportolóknak is jó, mert közelebb kerülhetünk a szurkolókhoz, illetve kipróbálhatunk olyan dolgokat, amelyekre a hétköznapokon nincs lehetőségünk. Én például nem tudtam ellenállni a sportlövészetnek és az íjászatnak…”

Körmendi Petra, wakeboardos: „Végre beleláthattam olyan sportágakba, amelyeket még soha életemben nem próbáltam ki. Talán a sportlövészet és a boksz tetszett a legjobban, utóbbinál egy egyesület már szólt is, hogy szívesen látna… Fizikailag kellemesen elfáradtam, a Worcare egészségközpont felmérésén is megfeleltem, a teljes testösszetétel vizsgálaton abszolút jó értéket teljesítettem, így hétfőn hivatalosan is újult erővel vághattam bele megint a tanulásba…”

Horváth Zsanett, triatlonos: „Belekeveredtem a az ironman- és a triatlonszövetség által szervezett hatórás tekerésbe, amit ha nem is tekertem végig, de megtettem a magamét. Szerencsére maradt időm, hogy körbenézzek a pavilonban, és néhány sportág kipróbálására is maradt időm, energiám. Az öttusa régi emlékeket ébresztett bennem, a darts pedig új élményekkel gazdagított.”

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 05:12, kedd | Sport

Demanding special stages of the WRC in Croatia are a real challenge for the best rally drivers

One of the most attractive competitions in the world takes place April 22 to 25, 2021.

2021. Január 04. 12:04, hétfő | Sport

Tamás Gyula és a 2020-as rallysport

Idén hat autóversenyen láthattuk Tamás Gyula raliversenyzőt.

2020. December 31. 18:00, csütörtök | Sport

Juhász Csabi a Szilveszteri Kakucs Ring Kupán

Szilveszter Kakucs Ring Kupa - 2020.12.28. - Kakucs Ring - Juhász Csaba - Juhász Média Kft - Renault Clio R3.

2020. December 31. 14:07, csütörtök | Sport

Csak egy kör adatott meg

Bencs Gábor Juhász Csabi alkalmi navigátora most visszaült eredeti helyére az öccse, Zoltán mellé.