Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2013. Június 20. 10:16, csütörtök | Kék hírek
Forrás: GYŐR MRFK

Lopás - Összekötözték és bántalmazták az eladót

Lopás - Összekötözték és bántalmazták az eladót

Súlyosan bántalmazták az alkalmazottat, megkötözték, majd több tíz millió forint értékkel ismeretlen helyre távoztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán nyomozás indult emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 19-én 11 óra 50 perc körüli időben egy Budapest VI., Andrássy úton található mobiltelefon üzletben ismeretlen tettesek bántalmazták a bolt alkalmazottját és az üzlet hátsó helyiségében összekötözték. Ezt követően eltulajdonítottak körülbelül 25 darab Vertu márkajelzésű mobiltelefont több tíz millió forint értékben, majd ismeretlen helyre távoztak.A bántalmazás következtében a sértett súlyos sérüléseket szenvedett.

Az üzlet biztonsági kamerája a két férfiról felvételt készített.
Az egyik 25-30 év közötti, 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja vöröses.

A bűncselekmény elkövetésekor lazac színű hosszú ujjú inget, fekete színű szövetnadrágot, nyakában vékonyra hajtott, világos kendőt viselt. A férfi jobb füle alatt egy nagyméretű négyzet alakú sebtapasz volt.A másik elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú férfi.
A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű pólót, szürke színű Adidas melegítőalsót, fekete felirattal ellátott fehér színű baseball sapkát viselt. A hátán egy fekete színű hátizsákot hordott.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5263 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 15:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy 22 elfogatóparancs alapján keresett magyar férfit Ausztriában

Lopás, csalás, sikkasztás, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvétele miatt összesen 22 elfogatóparancs volt érvényben azzal a magyar férfival szemben, akit végül Ausztriában fogtak el

2019. November 20. 12:01, szerda | Kék hírek

Életfogytiglanra ítéltek három tatai rablót

A Győri Törvényszék első fokon életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt kedden három férfit, aki egy idős házaspárt bántalmazott és rabolt ki Tatán, egy 76 éves férfi halálát okozva

2019. November 20. 09:58, szerda | Kék hírek

Egy őz buktatott le egy súlyosan ittas autóst

Ittas járművezetés miatt nyújtott be vádiratot a Tatai Járási Ügyészség egy tatabányai férfival szemben, aki szeptember 3-án este úgy indult el a kocsijával, hogy előtte szeszesitalt fogyasztott.

2019. November 19. 11:11, kedd | Kék hírek

Boltokba járt ingyen inni

A tatai férfi két nap alatt három üzletben is fogyasztott szeszes italt, amikért nem fizetett.