Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2013. Június 20. 10:16, csütörtök | Kék hírek
Forrás: GYŐR MRFK

Lopás - Összekötözték és bántalmazták az eladót

Lopás - Összekötözték és bántalmazták az eladót

Súlyosan bántalmazták az alkalmazottat, megkötözték, majd több tíz millió forint értékkel ismeretlen helyre távoztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán nyomozás indult emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 19-én 11 óra 50 perc körüli időben egy Budapest VI., Andrássy úton található mobiltelefon üzletben ismeretlen tettesek bántalmazták a bolt alkalmazottját és az üzlet hátsó helyiségében összekötözték. Ezt követően eltulajdonítottak körülbelül 25 darab Vertu márkajelzésű mobiltelefont több tíz millió forint értékben, majd ismeretlen helyre távoztak.A bántalmazás következtében a sértett súlyos sérüléseket szenvedett.

Az üzlet biztonsági kamerája a két férfiról felvételt készített.
Az egyik 25-30 év közötti, 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja vöröses.

A bűncselekmény elkövetésekor lazac színű hosszú ujjú inget, fekete színű szövetnadrágot, nyakában vékonyra hajtott, világos kendőt viselt. A férfi jobb füle alatt egy nagyméretű négyzet alakú sebtapasz volt.A másik elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú férfi.
A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű pólót, szürke színű Adidas melegítőalsót, fekete felirattal ellátott fehér színű baseball sapkát viselt. A hátán egy fekete színű hátizsákot hordott.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5263 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 16:07, kedd | Kék hírek

Hét év börtönt kapott húszkilónyi drog elrejtéséért egy külföldi kamionos

Hét év börtönre ítéltek kábítószer birtoklásáért egy horvát-szerb állampolgárságú kamionsofőrt, aki csaknem húszkilónyi marihuánát rejtett el járműve fülkéjében. A Kecskeméti Törvényszék ítélete nem jogerős.

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Július 06. 12:00, hétfő | Kék hírek

Vadkamera buktatta le drogtermesztőket

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók a férfiak tettét kábítószer-kereskedelemmé minősítették át.

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,