Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 11. 06:46, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Lopás közben betontömb esett rá

Lopás közben betontömb esett rá

Betontömb esett egy tolvajra, miközben egy gázpalackot akart ellopni Hódmezővásárhelyen szombat este. A férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére a mentőszolgálat munkatársai jelentették be, hogy egy férfit látnak el a Tükör utcában, akire ráesett egy betontömb. A helyszínre érkezett rendőröknek a 41 éves férfi azt mondta, hogy korábban a ház bérlője volt. Amikor elköltözött onnan, ott felejtette a gázpalackot, de mivel nem volt már kulcsa, ezért úgy döntött, hogy a kerítésen átmászva viszi azt el. Befelé még sikerült, kifelé azonban a combjára esett a kerítés egyik darabja. Mivel nem tudott lábra állni, ezért maga hívta ki a mentőket. Az ingatlan tulajdonosa ezzel szemben azt állította, hogy a férfi semmit sem hagyott hátra - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A hódmezővásárhelyi mentők csonttöréssel, súlyos sérülésekkel vitték a Szegedi Klinika Traumatológiai osztályára a férfit. Ellene lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.