Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. Január 11. 06:46, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Lopás közben betontömb esett rá

Lopás közben betontömb esett rá

Betontömb esett egy tolvajra, miközben egy gázpalackot akart ellopni Hódmezővásárhelyen szombat este. A férfit a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság ügyeletére a mentőszolgálat munkatársai jelentették be, hogy egy férfit látnak el a Tükör utcában, akire ráesett egy betontömb. A helyszínre érkezett rendőröknek a 41 éves férfi azt mondta, hogy korábban a ház bérlője volt. Amikor elköltözött onnan, ott felejtette a gázpalackot, de mivel nem volt már kulcsa, ezért úgy döntött, hogy a kerítésen átmászva viszi azt el. Befelé még sikerült, kifelé azonban a combjára esett a kerítés egyik darabja. Mivel nem tudott lábra állni, ezért maga hívta ki a mentőket. Az ingatlan tulajdonosa ezzel szemben azt állította, hogy a férfi semmit sem hagyott hátra - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A hódmezővásárhelyi mentők csonttöréssel, súlyos sérülésekkel vitték a Szegedi Klinika Traumatológiai osztályára a férfit. Ellene lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Június 16. 13:01, vasárnap | Kék hírek

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írta online kiadásában a Zalai Hírlap.