Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2019. December 18. 14:35, szerda | Bulvár

Lópici Gáspár, azaz Szilágyi István Lagzi Lajcsitól kapott segítséget

Lópici Gáspár, azaz Szilágyi István Lagzi Lajcsitól kapott segítséget

Szilágyi István évek óta szerényen ünnepli a karácsonyt, hiszen nem telik többre. Az idén azonban nem kell mindent nélkülözniük: Lagzi Lajcsi megajándékozta őket.

Az ország Lópici Gáspárjáéknál a karácsony nem ételtől roskadozó asztal mellett telik. Náluk az ajándékvásárlás sem kérdés, inkább az, hogy tűzifát vagy élelmet vegyenek hónap végén. Galambos Lajos olvasva Szilágyi István nehéz helyzetét úgy döntött, segít a színészen. Ajándékkal és fával érkezett a színész szerény lakásába.

"Hozhattam volna toronyórát lánccal, de nekik nem erre van a legnagyobb szükségük. Annyi tűzifát hozattam, amennyivel bőven kihúzzák a tél végéig, ezen kívül sok-sok finomsággal, innivalóval és vitaminnal, valamint ouha meleg takaróval is készültem" - mondta a Story Magazinnak Lajcsi. Szilágyi István sokáig megszólalni sem tudott, aztán csak annyit kérdezett: "Köszönjük szépen, de miért kaptam ezt most tőled?" Lajcsi egyszerűen válaszolt. "Azért, mert vagy nakünk..."

Forrás: life.hu

Kép: RTL KLUB

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.

2021. Szeptember 17. 15:09, péntek | Bulvár

Évtizedekkel vízbe dobása után ért partot Hawaiin egy japán palackposta

Japán középiskolások dobták a tengerbe 37 éve azt a vizespalackot, amely 6 ezer kilométerrel távolabb, Hawaiin sodródott partra idén nyáron - írta The Guardian online kiadása pénteken.

2021. Szeptember 14. 18:59, kedd | Bulvár

A sportolás fontosságát hirdeti a Prémium Médiaválogatott

A Prémium Médiaválogatott a mozgalmas nyár után izgalmas ősz elé néz.