Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Július 14. 13:41, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI

Lövöldözés Várpalotán - Meghalt a kórházban a másik áldozat is

Lövöldözés Várpalotán - Meghalt a kórházban a másik áldozat is

Meghalt a vasárnap reggeli várpalotai lövöldözés másik áldozata is, a 68 éves nő a veszprémi kórházban belehalt sérüléseibe.

A megyei főkapitány-helyettes elmondta: vasárnap fél nyolc előtt lakossági bejelentést kaptak arról, hogy valaki lövöldözik Várpalotán, a Krúdy Gyula utcában. Reggel 7 óra körül K. Imre több lövést adott le a szomszédos családi házban tartózkodókra.

Mire a rendőrök a helyszínre értek, a mentők egy 68 éves nő és egy 38 éves férfi életéért küzdöttek. A meglőtt férfi a helyszínen meghalt, a nő később a kórházban belehalt életveszélyes sérüléseibe - tette hozzá.Tájékoztatása szerint a bűncselekmény után az elkövető hazament és bezárkózott a saját otthonába. A Terrorelhárítási Központ munkatársai 9 óra 40 perc körül bejutottak az 58 éves helyi férfi házába, és megállapították, hogy öngyilkos lett, felakasztotta magát.

MTI Fotó: Nagy Lajos

Anda György sajtóinformációkat cáfolva kiemelte: az elkövető nem ejtette túszul a családját, a családtagjai nem voltak a gyilkosság helyszínén. A tettes élettársa és az egyik gyereke a szomszédban lévő házukban tartózkodott, de semmit nem tudtak a történtekről; a nőt és a gyermeket a rendőrség hozta ki az épületből.
A rendészeti igazgató kitért arra, hogy a rendőrség nagy erőkkel zárta körül a környéket.

Az MTI tudósítója a helyszínről kora délután azt jelentette: az utcát mindkét végén kordonnal zárták le, oda a helyszínelés miatt csak az ott lakókat engedik be. Nem mehettek be az utcába a rokonok sem, így a meggyilkolt asszony lánya sem, aki gyermekeivel érkezett és az édesapjával akart beszélni, ezért a férfit hívták ki hozzájuk. A bűncselekmény helyszíne egy csendes, családi házas övezetben van, Várpalota belterületén.A bűncselekmény esetleges indítékairól, a tettes és az áldozatok közötti kapcsolatról a rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.

Címkék: gyilkosság, várpalota

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense